Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię tv ... xD

Co Was najbardziej wkurza i wnerwia w telewizji gdy oglądacie coś ???

Polecane posty

Gość lubię tv ... xD

U mnie to np. : - niektórzy mądrzący się dziennikarze z miną jakby wszystkie rozumy zjedli, albo w fatalnym głosem, - przerywanie filmu w najciekawszym momencie na strrrrasznie długie reklamy, - kolorystyka niektórych stacji, np. TVP INFO, no rzesz ... wnerwia mnie ta wszechobecna czerwień ich, - brak obiektywności w czasie programów informacyjnych, na kilometr widać, kto jaką lubi partię i komu sprzyja po minie, stylu mówienia itp. Jak coś przypomnę jeszcze to dopiszę ...

Gość Laviniah
q-rwa reklamy, reklamy, reklamy......!!!!!! szczególnie te przemądrzałe bachory reklamujące wszelkie gooowno!

Gość milicjanto-policjant
TVP dzieki Bogu plajta czeka! Durnych i marnych kabareciarzy nie będą pokazywać Waszym starym i babuszkom! Zresztą Polacy potrafią pobić się o pilota czy pokłocić! TVholizm! Telewizja polska to pranie mózgu! Wolę Polsat i TVN od TVP! najlepsze to national Geographic, History czy Discovery! Dobra była Polonia jeden z Escape! Gidżim La trottola, Tygrysią maską i Yatta Manem!

Gość fhjloggik
a mnie nic bo jako czlowiek gornolotny wole książki od telewizji

wkurwia mnie Szulim, Lis, Pieńkowska i ten jej nowy współprowadzący , wszechobecne kurestwo i jego promowanie przykład: Dereszowska, Korzeniowski a teraz nawet Węglarczyk!!!!

Gość Grzegorz Kleszcz
i co to za debilna maniera umieszczania w czasie filmu jakichś "zapowiedzi" - teoretycznie w rogu, a praktycznie na 1/4 ekranu ? :O

najlepsze są zapowiedzi "rozmów w toku" w "rozmowach w toku" przerwa na to co będzie za chwilę:D:D:D

Gość kjhgjkljh
Anna Mucha, Agata Młynarska Reklamy powtórki pojebane programy typu W-11, dlaczego ja?, sad rodzinny durne telenowele i seriale

Gość fojerMEJKERnull
Najbardziej wk00rwia mnie kaberet neonówka, sławomir bieniek i piotr szwedes! Telewizja jest praniem mózgu i tam są ludzie z przepranymi brejniawami! Te brejniaki nie są nic warte!

Gość co za.........................
reklamy, i reklamy głośniejsze i to bardzo od pozostałych programów!!!

Gość pink elephant
reklamy dłuzsze niz sam film ;/;/;/

Gość te reklamy
te reklamy to juz przegięcie..jak można to tak długo puszczac? ja wyłączam tv na reklamach albo nagrywam program który chce oglądac i przewijam reklamy, bo nerwowo juz nie wytrzymuję