Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailnka

W HOLANDII DYSKRYMINUJĄ HETEROSEKSUALISTÓW !!!!

Polecane posty

Gość kailnka

Jestem w szoku, to chyba jedyny naród świata, gdzie homosie dyskryminują normalnych ludzi, a prawo też heteroseksualnych dyskryminuje SZOK !!!

Gość sdfgdsgsdgdsgsdfg
To ja się ciesze że mieszkam w Polsce :P a Holandię mam w dupie bo sami do tego doprowadzili :P

Gość kailnka
up

Gość ZAKAZ PEDAŁOWANIA!!!!
ACHTUNG!!!!!!

Gość fojerMEJKERnull
Marihuany już sprzedawać nie chcą Polakom! Diabelska Unia Ruropejska! Tylko USA, Norwegia czy United Kingdom do życia albo Japonia!

Gość Znafca holland
Wszyscy wiedzą że holandia to jeden z najbardziej zyebanych krajów na świecie Tam nie rządzi ani rząd ani prezydent - tam rządzą pedały

Gość na czym polega
ta dyskryminacja ????????

Gość Insomnia Deux
czy wy władzę utożsamiacie z narodem? to wcale nieprawda, że Holendrzy są tacy prohomo, kiedyś czytałam na portalu filmowym czyiś wpis, że była wymiana między uczniami z Holandi i Polski i tam były 2 holenderskie lebsijki, które nie cieszyły się popularnością ze względu na swoją orientację ani u Polaków, ani u Holendrów - a nawet u Holendrów jeszcze mniej niż u nas. to było 2 lata temu, nie wiem jak jest teraz

Gość ewadrzazga
Holandia to STRASZNE państwo , a ja znowu musze tam jechac - tak mniemam. Powiem wam, że NAWET nie przypuszczałam, że są tacy straszni. 8 lat temu jednak liczyłam na stałą pracę i w ogóle się tym nie przejmowałam. Obecnie jak się zamyśliłam tak po prostu wzięło mnie na CAŁKOWITY odrzut od nich powiem wam. SĄ OBRZYDLIWI. 8 lat temu jakoś nie widziałam tego tak strasznie. Teraz CAŁKOWICIE. Niemcy to samo powiem wam. Przedłużenie Niemiec w najgorszym tego słowa znaczeniu to Holandia 2011 - jak dla mnie. Zostaje mi jedynie USA i tyle. W moim przekonaniu. Tam zresztą jedynie nikt mi z tych 2 OHYDNYCH dziś dla mnie krajów nie zarzuci, że WYKORZYSTUJĘ ICH. O matko - ja na to - naprawdę juz mam dosyć tych pomówień. Mam swoją historię i poglądy, a że nie obroniłam doktoratu 5 lat temu to skandal i złodziejstwo podobnie jak cały ciąg dalszy i prace, które miałam dotąd w tych 2 krajach wiecie. No ale mnie nie okradli więc skandal jedynie mogę napisać. A w Polsce w pracy mnie okradli i im się nie dam bo inaczej wracam do swoich bo TO SAMO. NO TO SAMO - a przyjdę do domu, wiecie normalnie żyję, a tam? No ale poza tym, że mnie nie okradli TAK SAM SKANDAL plus to że siedzę w domu następny skandal jak dla mnie obecnie - ale co robić? I wiecie - teraz wszyscy na mnie - NIEMCY TO PSIA BUDA i koniec. Nie ma mieszkania - nie ma niczego. 15 kg w pracy fizycznej schudłam tam - przecież 1 skandal. Dobrze kombinowałam - buda i zasiłek a będzie co będzie. Wiecie język bym już umiała i spadam. Nie - dzieci. Z kim? Z pedałem? Dajcie spokój - to w ogóle ludzie nie są jak dla mnie i koniec :( Co druga rodzina to chora umysłowo - dajcie spokój. Ale takie życie w Europie. Ciekawe jak jest we Francji albo lepiej nie wiedzieć. Ciekawe czy się gwałcą tak jak w Polsce bo w Niemczech raczej nie - jeden burdel po prostu HOMO tam jest, ale taka Francja to nie wiem czy Hiszpania. A Włochy? Jeszcze wiele przede mną. Doprawdy :(

Gość fiskus555eer
ja pierdole, ale wy głupi jesteście :o nie wiem skąd wy takie głupie pomysły bierzecie?? a że Holendrzy Poalków nie lubią to prawda, bo jeździ polskie menelstwo do pracy i zamiast pracować to urzadzają libacje alkoholowe, Polki puszczają się na prawo i lewo z Turkami, imprezują itd, a niby na zarobek jadą, to się nie dziwcie!!! ja tam nic do Holandii i do Holendrów nie mam, są tolerancyjni, bardzo tolerancyjni ale nie przesadzajcie że dyskryminują heteroseksualistów :D:D:D uśmiałam sie z tego hasła, naprawdę

Gość ewadrzazga
Wiecie - ci Niemcy tez są obrzydliwi - nic ich nie interesuje, chcesz coś robić, nie chcesz, co dalej? NIC ICH NIE INTERESUJE - i tyle :( Ale tyłek to Ci tak obrobią te zerczyska i wiecie - ja już tylko ofen zamykam - nic nie mam wspólnego Z ŻADNYMI KSIĄZKAMI, ŻADNYMI - bo przecież mnie swoi zastrzelą - wszystkie kurwy polskie na mnie BO KSIĄŻKi - a niech se je zeżrą wiecie - ja tyle w życiu przeżyłam, że se swoją napiszę, a bez książek jeszcze lepiej przezyję niż z ksiązkami, ale żeby nie było , że w szkole uczyła i książki ma gdzieś TO WÓZEK PCHAŁAM - a teraz następna sprawa wiecie - ach lepiej nie zaczynam już. Naprawdę. W każdym razie powiem wam SPOKOJNIE mogę sobie to darować i koniec. I tyle :( Niech tam idą dziwki i sutenerzy bo normalni ludzie żeby tam sie do czegoś dopchali. A to towarzystwo tam... jeszcze gorsze niż w Holandii. Ale takie życie :( Niestety no i koniec :( Bo miałam mieć 2 fakultety NORMALNIE i dawno rodzinę A JA SiĘ BAŁAM O BUDĘ, w której mieszkałam. Czy dobrze zrobiłam? Może tak miało być? Nie wiem - w końcu za to płaciłam, a ja jakiś PARANORMALNY STRACH i niby mam te 2 fakultety i NIBY wiem o co chodzi no ale... hmmmm :( A będzie co ma być powiem wam. Jak zwykle.

Gość ewadrzazga
A dajcie se siana - USA i koniec. Co tam masz w tej Holandii? Jedynie , że bliżej do domu i tyle. Teraz już wolę Niemców choć i drugie posmole, ale wydaje mi się, że juz wiem o co im poszło - no w sumie mają rację. Co oni mieli robić? Nasi mieli być tam mądrzejsi a oni się ...rozpili. No to ale mają osiąg. I wiecie - mnie to przygnębia, że moje listy czyta POLSKI GWAŁCICIEL - TO SAMO CO TU!!! - i słuchajcie ja się z nim muszę liczyć jak tam wrócę - o ile. Z TYM ZEREM W DOMKU, nie z tym, że miałam problemy w pracy - no przez niego dokładnie, ale własnie z nim. I to by jeszcze uszło bo takie jest życie, ale... już nie ujdzie. BO NIE. I czemu zaczęli tam tak pić wiecie? Ja wiem dlaczego, ale już ANI SŁOWA NIE POWIEM PO TYM CO JA TAM ZA PIEKŁO PRZEŻYŁAM i w tej Holandii i w Niemczech wiecie. Sorry. Po prostu nic więcej nie napiszę. Takie zerczyska i koniec :( Mówię wam jak tam jedziecie - kasa I ANI SŁOWA DO NIKOGO BO NIE WARTO. Nie warto i koniec. Cieszcie się jak wam zapłacą i TO WSZYSTKO :(((