Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2

Kot gigant:)

Polecane posty

Mój kot wazy 8,5 kg, jest kastratem nie wychodzącym z domu, czasami tylko na krótki spacerek. Chciałabym go odchudzić, ale zabardzo nie wiem jak, bo on sie domaga jedzenia jak przychodzi pora. Czy ktoś może mi coś poradzić:)

Są specjalne karmy light dla kotów, z firmy royal canin niby dobre, ale niestety nie są zbyt tanie, ale są też inne. Jedzenie musi być podawane np. 2 razy dziennie, nie może ciągle mieć pełnych misek.

Gość no nie mogę,,,
Kup średniej jakości karme, nasyp do miski i niech je. Moja kotkatrochę chudnie na takiej diecie, bo nie dogadzam jej niczym innym:)

Są specjalne karmy light dla kotów, z firmy royal canin niby dobre, ale niestety nie są zbyt tanie, ale są też inne. Jedzenie musi być podawane np. 2 razy dziennie, nie może ciągle mieć pełnych misek.

Gość samoa
moj kocur tez jest kastratem,ale wazy okolo 3 kg. Je jedzenie z puszki albo sucha karme plus woda. Czasami dostanie cos na zabek ze slodyczy, bo mnie tak ladnie prosi...ale to jest np.1/8 kostki czekolady.

Gość Nigdy nie odchudzaj na własną
rękę!!! Do weta z nim,on ci doradzi co i jak,poleci odpowiednie karmy. Inaczej zrobisz zwierzęciu krzywdę!!

Muszę mu kupić karmę light lub fit, ale on koch mięsko i z tym będzie najtrudniej, jadał gourmety ale chyba nie do końca to było to nie wspomnę whiskasów, najlepsze mięsko i dupka urosła:)) Słodyczy nie podaję