Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaremma

mam 16 lat.za 9 miesiecy urodze dziecko

Polecane posty

Gość klaremma

wlasnie sie dowiedzialam. siedze i wyje. z przerazenia, czy ze szczescia?:(

Gość klaremma
zwazajac na to ze teraz i 13 latki sa w ciazy, pomysl ze to prowokacja jest bardzo zasciankowy.

Gość o ciąży się tak szybko człowie
k nie dowiaduje...

Gość hahahahahah124556
Dajcie mi P! dajcie mi R! dajcie mi O! dajcie mi W! dajcie mi O! Co nam wychodzi?! PROWO!!! ^__^

Gość klaremma
dobra,soory za 8 miesiecy. a nawet troche wiecej. napisalam 9 bo po prostu po tym czasie od poczecia rodzi sie dziecko. jak ktos mi tu uwierzy i bedzie chcial ze mna pogadac normalnie, to niech napisze. moze jest tu ktos kto byl lub jest w podobnej sytuacji.

Gość klaremma
up

Gość trzeba bylo myslec wczesnij
lo tym a nie terz placz i lament czlowik sie stara tyle czasu a taka malo lata raz dupy dala i cyk ciążą:/

Gość Klaremma
Brałam tabletki.zerwaliśmy z chłopakiem i przestałam je brać.później sie pogodziliśmy i z tej zgody bedzie dziecko.heh

Gość Klaremma
Powiedzieć teraz mamie czy poczekać..

Gość no to gratulacje
A co za różnica, kiedy powiesz mamie. I tak musisz jej powiedzieć wcześniej, czy później. Co zamierzasz zrobić, urodzić? Wyprowadzić się i wychowywać dziecko, czy dowalić mamie obowiązków i finansowania twojego bara bara?

Gość Klaremma
:(

Gość tajnamisja
Cześć Autorko. Też jestem w takiej sytuacji. Chcesz popisać ?

Gość Klaremma
Urodze na pewno

Gość Klaremma
Urodze na pewno nie chce żadnych tabletek.tak chce popisać

Gość tajnamisja
Ok, chętnie popiszę, lub pogadam z Tobą, bo Cię rozumiem idealnie. Ale jedno ale, poproszę zdjęcie testu ciążowego położonego obok pilota do TV.

Gość kukika
No mi się wydaje że i tak nie jesteś wystraszona ja bym płakala z rozpaczy Bo to w końcu koniec wszystkiego, imprez, długiego wylegiwania się w łóżku itd. Przecież Ci będzie ciężko strasznie A możesz przynajmniej liczyć na pomoc tego faceta

a według mnie to ciąża w wieku 16 lat to nic strasznego, czasy się zmieniają i dziś nawet młodsze dziewczyny zachodzą w ciążę, trzeba być strasznie ograniczonym i zacofanym żeby uważać ciążę w młodym wieku za coś nienormalnego, ale to typowe dla zaściankowych katolików, według mnie nie masz co rozpaczać dziewczyno, jak opowiesz o wszystkim przyjaciółką to będą ci zazdrościć i będziesz fajna, będziesz w centrum zainteresowania, a przecież ciąża to nie jest wyrok, ciążę można usunąć, niestety w naszym zaściankowym katolandzie to niemożliwe legalnie, ale legalnie możesz to zrobić np w Niemczech, wiele dziewczyn w podobnej sytuacji co ty jedzie do Unii Europejskiej usunąć ciążę bo tam można normalnie i legalnie usunąć, więc niech facet który zrobił ci dziecko da ci kasę na aborcje i możesz to bez problemów załatwić, trzymaj się słonko, wszystko będzie dobrze

Gość klaremma
zaraz zrobie to zdjecie..

Gość klaremma
nie bede jej usuwac. cchce tego dziecka mimo wszystko. ide robic zdjecie

Przyznam szczerze, że wkurzają mnie dziewczynki biorące się za sex i zachodzące w ciążę. Brałaś tabletki dziecko? Jakie i po co?

Gość klaremma
bralam, przepisane przez lekarza na wyrownanie hormonow i miesiaczki. i szczerze mowiac to wykorzystalam. chwila jeszcze szukam usb