Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaremma

mam 16 lat.za 9 miesiecy urodze dziecko

Polecane posty

Gość klaremma
w sumie niechce tego dziecka rosnie we mnie bachor nie nawidze tego bękarta

Ale urodzisz to dziecko i pójdziesz do pracy jak dorosła kobieta żeby je utrzymać? Czy jak większość nieletnich matek nadal zabawa a dzieckiem zajmie się mamusia?

Gość klarema
z natury jestem spokojna nie chodze na imprezy.. chcialabym tylko zeby mi pomogla dopoki nie skoncze chocby liceum. heh. tego wyzej nie ja pisalam.ktos mi sie wkradl na konto i zalozyl haslo.

Gość klarema
daj mi spokoj !!!!!!!!!!! nie bede niczego usuwac!!!!!!!!!!!!!!11

to ja na poprzednim miku pisalam jak moge usunac to dziecko? musialm sie zaczernic

ale ja mam je usunac jakies tabletki porone???? prosze o pomoc zaraz znow zmienie nika

blagam was o pmoc nie wiem co robic musze sei pozbyc dziecka puscilam sie ale zaluje a dziecka nie che za zadne skarby jestem jeszcze za smarkata

spieprzaj poszywaczu. usuwaj sobie swoje dziecko wredna babo, bo ja tego nie zrobie. zaraz wrzuce zdjecie i bedzie pewne ze ja to ja. denerwujcie i dobijajcie mnie dalej .

to ja jnie jestem podszywaczka tylko zmieniam niki i sie zaczerniam bo nudzi mi sie jak jasna cholerA pisac dalej

Gość zig
A co na to twój facet? U nas w klasie już trzy dziewczyny sa mamami (II ZSZ) i są bardzo szczęśliwe choć początki były trudne.

klaremmma to ja klarema tak na marginiesie sa jakies jeszcze pomysly ? albo urodzic i ooddac bo nie stac mnie na utrzymanie szkoly nie skonczylam u mnie w domu jest bieda

moj facet chce zeby usunela bo powedzial ze nie bedzie wychowywla bękarta on jest rok mlodszy odemnie dzieciak w sumi jeszcze kto nas utrzyma

chlopak - troche sie przestraszyl. ale juz jest ok. tylko tak troche sie zamknal , nie wie co mowic i co mi doradzic, chyba razem powiemy rodziom.. moze przy nim mnie ojciec nie zabije.

Gość zig
Rodzicom musicie powiedziec i nastawcie się na niezły szok a może i awanturę ale potem jak emocje opadną to pewnie się ucieszą. Rodzice twoi albo twojego faceta powinni was wesprzeć.Dacie radę.Dziecko to największe szczęście na świecie.

ja wiem.. ale teraz jestem w takim szoku ze mi sie to w glowie nie miesci. dlaczego bys chciala?

Gość thghp pppppppppppppp
NOI CO Z TEGO SMARKULO??????TO JEST RACZEJ PWODD TO WDYDY NIE DO DUMY W TYM WIEKU ZA KSIAZKI BYS SIE LEPIEJ WZIELA

TO JEST RACZJE POWÓD DO POGARDY NIE DO DUMIE ZA KSIĄZKI BYS SIE WZIELA SMARKULO KOGO OBCHODZI TWÓJ TEST BUAHAHHAHAHA

JAKBY KTO NIGDY NIE WIEDZLA TESTU POZYTYWNEGO BUAJAHHAHAHA A 2+2 WIESZ ILE TO JEST

Gość nie lepiej by bylo po prostu
ej spoko, nie ma co sie przejmowac :) to nie jest test ciazowy, tylko na wrzody. daliscie sie nabrac :)

tak wiem ile to jest. pani wyzej chciala zdjecie testu by uwierzyc ze jestem wiarygodna i ze mna pogadac, ciebie obchodzic to nie musi. wbrew twojej opini ucze sie b.dobrze.