Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaremma

mam 16 lat.za 9 miesiecy urodze dziecko

Polecane posty

oczywiście, że masz. musisz się tylko przyłożyć do matury. a takie maleńkie dziecko oddawać do żłobka.. musisz znaleźć w sobie siłę :) jeśli dobrze się uczysz, z tego co mówisz, to powinnaś dać radę. nie mówię, że będzie łatwo.

kloska - w którym, do licha miejscu, którąkolwiek wyzwałam? Albo wystraszyłam? Czym? Mogłabym zacząć "straszyć", pisząc o trudach macierzyństwa, ale... pominę to, bo to przyjdzie samo, w realu, nie przez internet.

Tutaj mam szczęście.bo z nauka nie mam problemów , wszystko pamiętam z lekcji i wzrokowcem jestem. Troche sie tylko boję reakcji rodziców, później im na pewno przejdzie..

myślę, że masz wystarczająco "oleju w głowie". ciąża w tym wieku w dzisiejszych czasach to nie jest nic aż tak strasznego.

O ojcu pisałam wcześniej, jest ze mną , więc jest ok.wiem przecież że będzie mi ciężko.w miarę rozumna jestem-kiedy trzeba:O

zniknęłaś na chwilę i ta druga dziewczyna więc myślałam że się wystraszyłyście. :) rozumiem że o ciąży poinformujecie rodziców razem? jak jutro pójdziesz do gina to napisz czy w końcu jesteś w ciąży. testy czasem się mylą. niektóre kobiety mają problem w zajście w ciążę po odstawieniu tabletek a Ty tak od razu zaszłaś?

tak czipsy, zauważyłam. zwykły błąd spowodowany szybkim pisaniem. ale pewnie Ty się nigdy nie mylisz:)

Nie odrazu..przynajmniej tak mi sie wydaje.robiliśmy to bez zabezpieczenia z 4razy.jutro na 11ide i napisze tu. Tak razem we wtorek jedziemy do rodziców moich i jego.

czipsy o co Ci chodzi? masz jakiś problem? chcesz o tym pogadać? :D

Jeśli mam być szczera to nie wiem.zrobiliśmy raz z eufori , zobaczyliśmy że to lepsze niż z gumka i ciągnęliśmy tak dalej. Głupota nie boli.

kurde tak wyszło z tym pytaniem. bo robić to bez zabezpieczenia 4 razy to kurde... jakby sama chciała zajść w te ciążę :/ teraz to ja się nie dziwię.

wcześniej mówiłaś, że brałaś tabletki a nie, że robiliscie to z gumką...

Jest jeszcze druga seria serialu, chyba właśnie ten tytuł wpisałam. Teraz to już po ptakach, chyba, że test się pomylił. Można było kupić paczkę prezerwatyw i nosić ze sobą, no ale... gadać to sobie teraz można.

bardzo dobra decyzja!!! jedz i napisz już jak będzie po :) mocno trzymam kciuki i nie daj się łatwo zbyć.

kurde mój chłopak też ostatnio chciał bez gumki bo akurat nie mieliśmy. powiedział, że zdąży wyjąć. ale ja mu nie dałam! powiedziałam że nigdy w życiu chociaż miałam straszna ochotę :) on też po chwili oprzytomniał i stwierdził, że lepiej nie. cóż, trochę szkoda. ale trzeba żyć dalej. kurde sorry. co chwilę mi tamtą odpowiedź wysyła. nie wiem czemu. może dlatego, że siedzę na necie w telefonie. :///

jeśli jednak nie jesteś w ciąży to będziesz miała niezłą nauczkę :) napisz jutro co i jak, zajrzę tutaj.

A ty ile masz lat? No ja niestety pozwoliłam.nic sie nie dzieje, też w tel jestem bo na kompie oglądam ten program.