Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Wyga

oszukańcze praktyki w sklepach

Polecane posty

Gość Stary Wyga

zawyżanie cen,inne ceny na stoisku inne przy kasie ,fałszywe promocje itp czy spotykacie sie z tego typu praktykami i jak na to reagujecie?

Gość oj bardzo często
a ze dane rzeczy sa mi niezbędne wiec kupuje je, ale niektorzy robią afery na caly market - kierownictwo i te sprawy..

Gość ania767
no raz mi sie zdarzyło, to byl drobiazg cena była wyzsza przy kasie o pare zł, wiec nie robilam jakiejs "burdy" heheh ;) ale jakby to było cos poważniejszego to bym zglosila kierownictwu, czy np w tesco jest ten caly punkt obslugi klienta tam sie zglasza reklamacje

Gość Stary Wyga
w Warszawie w sklepach .czy w s.mar. takie praktyki śą na porządku dziennym i nocnym nawet oszukanie na 1 zl w skali miesiąca to juz niezła kasa !!!!!!!!

Gość kurde mi sie to zdarza czesto
kiedys nie robiłam afery ale teraz stało sie to nagminne więc bezczelnie przy kasie dziękuje i koniec kaze to odłozyć ....:O nie lubie takich zagrywek .

Gość Stary Wyga
w takim marcpol takie praktyki to codzienna praktyka i innych tez i osobiście uważam ze należy stanowczo byc przeciwny takim praktykom stosowanym przez kierownictwo dla mnie to jest normalna kradzież !!!!!!!!!