Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzioszka

Kocham INNEGO!!!

Polecane posty

Gość Zdradzioszka

Witajcie. Mam problem. Mam 21 lat, jestem z T. 1,5roku. Mamy za sobą zaręczyny, poronienie. Mieszkam jeszcze z rodzicami. Jego rodzice również byli u moich rodziców. Ślub- nie wiadomo kiedy. Zaręczyliśmy się- bo się zaręczyliśmy. W czym problem. On mnie kocha ja jego już nie. Kocham kogoś innego (kto kocha również mnie od wielu lat). T. jest teraz na wyjeździe, więc spotykałam się po kryjomu z tym drugim. Jestem już z nim. Jutro wraca T. I muszę go zostawić. Mama uważa, że powinnam chociaż z miesiąc odczekać zanim będę z następnym. Że głupio robię. Tylko po co mam czekać jak ja już z nim jestem i chcemy być razem już teraz.. Ja rozumiem i uzgodniłam z G., że na razie nie będziemy się afiszować i będziemy spotykać się tak, aby T. nie mógł nas zobaczyć. Znajomi ciągle mi powtarzają, że w życiu trzeba być egoistą i mam myśleć o sobie i jeśli chcę być z G. to mam być. I jestem... ALE T. jest strasznie wybuchowy. Już parę razy zerwałam z nim i zachowywał się strasznie. Ciskał we mnie stołem w barze przy ludziach a raz rzucił we mnie kamieniem (bo rozmawiałam z jego siostrą i jej kolegami). Wracałam, bo płakał, obiecał rozmowę, groził, że się zabije. Kiedyś powiedział, że jakbym go zdradziła to najpierw ja bym dostała, a później ten chłopak. Moje pytanie zatem brzmi: Jak mam mu wytłumaczyć moje odejście od niego?? Podkreślam: Od ostatniej obietnicy, że się zmienił- naprawdę to zrobił. Więc odpadają teksty typu, że nic się nie zmienił. Wraca już jutro, a ja nadal nie wiem co mu powiedzieć. Dzięki Bogu G. jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i powiedział, że poczeka tyle ile trzeba. Ale ja już chce mieć to za sobą. Poradźcie :(

Gość Zdradzioszka
nikt nie doradzi?:(

Gość Eleeene
ja akurat nie wierze w te zmiany u pierwszego. Dobrze robisz, ze odchodzisz. Powiedz normalnie , ze zdecydowalas sie na odejscie.Nie bedziesz drazyc tego tematu.To koniec i to jest decyzja ostateczna. Nie spotykaj sie jakis czas z drugim.Macie zycie przed soba.Ogranicz czasowo do telefonow .Wariata nie warto draznic . Powodzenia zycze.

Gość Zdradzioszka
nie spotykać się z G.? :( Ależ ja dzięki niemu wkońcu poczułam się szczęśliwa :(

Gość ja dla mnie jesteś chora
z tym pierwszym, już narzeczonym zaręczyłaś się, przy nim poroniłaś wasze dziecko, nagle spotykasz się z drugim w konspiracji i do tego - nie wiesz co masz zrobić. jak dla mnie pierdolnij się główką w ścianę, stara kurewko bo zwoje ci się zmąciły.

Gość Eleeene
przez jakis czas -powiedzmy 3-4 tygodnie.Jesli to jest taki ktos , kto kamieniem rzuca , rozbija stoly, to nie wiadomo jak zareaguje.Moze zaczaic sie gdzies za rogiem i Cie uderzyc np. w glowe albo pobic . Kto Ci to odejmie ? Drugi jak jest rozsadny, to usunie na chwile sie w cien . Pamietasz sprawe z corka Eleni? Tez od takiego wariata odeszla i zabil ja . Oczywiscie to jest ekstrymalna sprawa ,ale wariatow nie brakuje. A wyglada, ze ten pierwszy to bandyta.

Gość Zdradzioszka
co z tego ze przy nim poronilam?? JAK JESTEM Z NIM NIESZCZESLIWA I GO NIE KOCHAM

Gość ania ;)
dla mnie to troche naciągana historia...

Gość słodka beza
moim zdaniem, ani jeden ani drugi. masz 21 lat, bogate życie seksualne i doświadczenie, a to świadczy o tym, że lubisz ten sport.

Gość Zdradzioszka
wszystkim wam zycze zebyscie znalezli sie w mojej sytuacj. Forumowicze- do bani. Wogole nie odpowiadacie na pytanie. Zegnam

Gość słodka beza
jak dla mnie niezbyt udana prowokacja.

Gość Zdradzioszka
ha dobre. Akurat z G. nie spalam i nie mialam wielu facetow :) Naciagana? Fajnie moze napisze dobra ksiazke o swoim zyciu. Dziekuje za taka pomoc widac nie zrozumieliscie wogole o co chodzi

Gość słodka beza
zanim napiszesz tę książkę - doradzam z całego serca przewertowanie chociaż pobieżnie słownika języka polskiego :P

Gość Zdradzioszka
co w tym naciaganego? Dziewczyna-facet Facet kocha - dziewczyna nie Dziewczyna chce byc z innym- ten drugi chce byc z nia Dziewczyna boi sie zerwac z chlopakiem i prosi o pomoc lub wsparcie Faktycznie strasznie naciagane. A zareczylam sie bo chcialam przed rodzina pokazac ze nie tylko ze wzgledu na ciaze mial byc slub, ale ze planujemy go ale w dalszym terminie.

Gość Zdradzioszka
pisze szybko i z nerwami. Dlatego byle jak. Zreszta ok. Koniec tematu