Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

private whore

gdzie znalezc takiego?

Polecane posty

private whore Hej wiem wiem wiem, zaraz pewnie uslysze jak moglad dac sobie takiego nicka ze to uwlacza mojej godnosci itp... ale jestem suka tak moge powiedziec ... Polowa facetow nie jest dla mnie bo sa delikatni nie ma w nich zwierzecego i zdobywczego instynku.. Ja lubie rough seks ..uwielbiam bol na rozne sposoby duszenie, bicie , klepanie dziwki po buzi itp ... uwielbiam czyc sie niebezpiecznie nie wiedziec co dalej mnie spotka z tym mezczyzna .. uwielbiam jak mowi ze jestem jego private whore albo bitch ... Ale w polsce takich facetow brak ... nie wiem czy ukrywaja swoje potrzeby i fantazie czy jak to z nimi tak naprawde jest ! Lubie brutalnych pewnych siebie zaborczych i @@@sko ostrych facetow .. no niestety Polska chyba nie ma takich mezczyzn)

Gość ja dla mnie jesteś chora
jeśli do pełnego zadowowlenia potrzebujesz przemocy.

chora? no nie ladnie dlaczrgo? jesli dwoje ludzi tak np lubi sie traktowac i ich to kreci sie spelniaja to dlaczego chore ?? a gdzie tolerancja nie tyczy Ciebie nie musisz lubic , nie znasz nie oceniaj:)

Gość ja dla mnie jesteś chora
z jednej tylko strony masz rację, i cieszę się, że nie mam takich zaburzen. z drugiej, to forum o uczuciach, a nie o jebaniu w mordę, kaszalocie :P

widzisz i znowu sie mylisz:) jak dla jednych uczuciem bedzie to ze przytulisz i powiesz jestes moim skarbem .. tak dla mnie jak mnie moj facet zlapie za wlosy powie spojrzyj suko w oczy i powie jestes moja wlasnoscia:) sa gusta i gusciki