Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghgh

mleko modyfkiowane

Polecane posty

Gość ghghghgh

mpozna podac 2 butelki mleka modyfikowanego 1 miesiecznemu dziecku jezeli tyle je?? czy musi byc jakis odstep?

Gość a ja tak powiem powiem
a nie lepiej zrobic trozke wiecej??

Gość ghghghgh
no ja daje 125 ml ale jej malo i narazie odciagam jedna butelek swojego i zjada ale jak nie bede mogla to moge podac kolejna modyfikowanego czy to za duzo?

Gość a ja tak powiem powiem
Mysle ze jesli sie nie najada to mozesz dokarmic modyfikowanym bez problemu a nie mozesz swojego wiecej odciagnaC??

Gość aniiula
jeśli jedna butelka którą dajesz to mleko odciągnięte z piersi, to jeśli ma mało, to można dokarmić modyfikowanym mlekiem. Dwóch butelek modyfikowanego mleka to moze za dużo dla takiego maluszka,

Gość ghghghgh
no wlasnie nie moge odciagnac wiecej a musze wyjechac i nie wiem jak to bedzie

jestescie matkami i nie wiecie ze wiekszosc dzieci nie zna umiaru w jedzeniu ? jak za jednym razem tyle zjada to nie znaczy ze modyfikowanym się naje,bo mleko matki go nie syci,przeciez mleka nie tarwi odrazu by miało miejsce na jeszcze jedną butelkę mleka...chodzi o ilość,moim zdaniem je za duzo jak jedna porcję,moj jadl gdzieś 125ml a do malych nie należal bo mial jakies 5,8 kg wtedy już

mój mały też do ułomków nie należy jak miał miesiąc to ważył 5400 urodził się 3840 a zjadał max 100ml jak miał ten miesiąc teraz ma skończone 2 miesiące i je max 120ml co 4 godziny więc wydaje mi się że 2x125ml to stanowczo za dużo ale najlepiej zapytaj pediatry a co do tego że małe dzieci nie mają umiaru to się nie zgadzam bo moje dzieci od samego początku jak się najadły to wypluwały smoka i potem nawet na siłe by więcej nie zjadły :P