Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdlsajkdlsad

Dziewczyny doradzcie, prosze...

Polecane posty

Gość cdlsajkdlsad

Dziewczyny prosze doradzcie co byscie wybraly... Dom weselny , 5 minut drogi od domu Panny Mlodej i kosciola - wnetrze nowoczesne, stoly i krzesla pieknie przystrojone... 150zl od osoby w tym ciasto i paczki dla gosci, owoce, 4 dania gorace, deser lodowy, zimna plyta, napoje bez ograniczen... Dzieci do 12 lat liczone 1/2 ceny... Stolu ustawione w trzech dlugich rzedach plus stol dla Mlodych... Czy: Karczma w goralskim stylu (wszystko z drewna), 90 km od domu Pani Mlodej, za to 15 km od domu Pana Mlodego. Ceny od 135-150 zl, w zeszlym roku cena 120zl osoba w tym byl tort, ciasta, 4 cieple posilki, owoce, napokoje bez ogreaniczen, zimna plyta, stol wiejski... Mozliwosc zakupu alkoholu w karczmie po cenach hurtowych (ile zejdzie tyle placimy) + 2 zl korkowe za butelke... Dzieci do 14 lat 1/2 ceny... Kazdy stolik w innym miejscu karczmy - goscie nie beda w "kupie" Prosze poradzcie co byscie zrobily bo ja juz calkiem zglupialam ;/ Dodam ze jesi wesele bedzie w Domu weselnym to musimy wynajac autobus na 60 osob, a jesli w karczmie to busa na 25...

To co jest bliżej, będziesz miała wszystko pod nosem, aby w każdej chwili wpaść i coś obgadać, zadecydować.

Gość pierwsza opcja bez zasta
nowienia

Gość że co że jak
Ja kiedyś też myślałam o weselu w takiej karczmie!! Ale teraz już coraz mniej mi się podoba ten pomysł, dlatego radzę dom weselny!

Gość ehhh :)
Oglądałam ostatnio taką karczmę i owszem ma swój urok, ale właśnie to porozsadzanie gości mi się nie podoba. Sprawi to, że goście będą się zamykać wąskich kręgach najbliższych. A jak będą razem przy dużych stołach, to jakoś tak lepiej i zagadać łatwiej, czy z kielichem podejść. Ale to moje zdanie :)

Ja bym wybrała karczmę jeśli goście byliby razem na jednej sali, może warto poszukać jeszcze innego miejsca :)

Gość Kokardka to ja
Goscie i tak popija i beda sie przesiadac - tak mi sie wydaje ... :) Jesli tam jest latwiej zoorganizowac weslee i sa mniejsze koszty to dlaczego nie??