Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionnnna

czy podczas porodu ....

Polecane posty

Gość zaciekawionnnna

Witam mam takie głupie pytanie i nie mam kogo sie spytac.. Bo wiadomo pod koniec ciazy ciagle gania sie do toalety i dlatego mam pytanie czy podczas porodu chce sie siku??

Gość kalaka
POdczas bóli bartych juz o nic sie nie chce mysli sie tylko o bólach i parciu czasem zdarza sie ze podczas wychodzenia dziecka główki , poleci tu i ówdzie ale to norma :)

kupa może wyjść przy wychodzeniu dziecka,ale siku można zrobić w trakcie skurczy,ja byłam 2 razy w wc podczas bóli ;)

Gość kalaka
Kurcze zamiast bartych mialo być partych :) no ale wczesniej do wc sie chodzi normalnie na siusiu :)

Gość biała magnolia
Dopóki byłam na nogach to chodziłam do toalety, ale jak już nie miałam siły i położyłam się na łóżko porodowe i chciało mi się sikać, to mówiłam położnej i podkładała mi jakieś podkłady żebym się wysikała. Ale bezwiednie nic mi nie poleciało, po prostu czułam nacisk na pęcherz i wiedziałam że muszę się wysiusiać. Na szczęście kupy nie zrobiłam podczas porodu, bo poprosiłam o lewatywę, bo mialam straszne zaparcia przez całą ciąże i bałam się że jak będę rodziła, to mnie pogoni ;)

Gość zaciekawionnnna
ja tez wlasnie sie boje ze zrobie kupe przy partych heh dlatego bd prosic o lewatywe jak sami mi nie zrobia.. tez myslalam zeby jeszcze przed wyjazdem do szpitala przy pierwszych skurczach zrobic sobie sama w domu lewatywe.. choc nigdy nie robilam heh

Gość MsMadelinka
A ja nie umialam sie wysikac,choc chodzilam i probowalam...

Gość zaciekawionnnna
heh to jest najgorsze.. jak sie chce a nie moze .. ;) a jak jest po porodzie?? juz sie tak nie chce siku? wraca wszystko do normy i juz nic nie uciska?? Bo tak to dzidzia uciska hehe

Gość MsMadelinka
Mija jak reka odjal:)

Gość Ja jestem Patrycja :)
Przy skurczach samo Cię pogoni do kibelka. Ja rodziłam dwa razy i za każdym razem jak zaczęły się skurcze to byłam dwa razy w WC, i załatwiłam sprawy sama bez pomocy lewatywy :)

Gość Ja jestem Patrycja :)
No ten komfort teraz jak nie trzeba w nocy lecieć siku jest super :D

Gość zaciekawionnnna
A powiedzcie mi dziewczyny czy przed porodem zawsze wypada czop zabarwiony krwia czy moze wypasc bezbarwny ?? Jestem w 37tc i wylatuje mi czop ale bezbarwny (chyba to czop) i nie wiem kiedy mam sie spodziewac.. bo slyszalam ze jak jest zabarwiony to w kazdym momencie moze sie zaczac a jak bezbarwny to nawet kilka tyg moze potrwac.. Ma kolor znaczenie??

Gość zaciekawionnnna
Oj to fajnie :) bo ja to nocke mam co noc zawalona bo goni mnie siku hehe w sumie to dzien tez.. zawsze musze miec blisko kibel choc nie zawsze jest to mozliwe heh

Gość zaciekawionnnna
widze ze tu cisza juz.. no trudno

Gość zwolenniczka CC.
obrzydliwe :o