Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaoczko

pole dance,taniec na rurze

Polecane posty

Gość wiolaoczko

Witam! Jakis czas temu glosno bylo o Pole-Dance czyli "tancu' na rurze,oczywiscie chodzi o taniec akrobatyczny nie erotyczny. Jednak temat z czasem wygasl ,a zaluje bo jest naprawde ciekawy i godny uwagi. Wiekszosc z was napewno widziala np. na you-tube filmiki z tej dziedziny tanca i orientuje sie w temacie. Moze warto aby temat sie odrodzil? Chetnie na ten temat pogadam z wami, tym bardziej ze od niedawna mam wlasna rure w domu i cwicze z zapalem nowe figury. Moge tez polecic sprawdzonego Polskiego producenta rur:) Pozdrawiam!

Gość Chetnie naucze się
tańca na rurze oczywiście dla własnego uzytku, gdzie mogę znależć jakieś sprawdzone namiary?

Gość ngnhnh
ja też chcę :) widziałam ostatnio program o tym i mi się bardzo spodobało :)

Gość wiolaoczko
Jesli jestescie zainteresowane napiszcie na wiolaoczko@interia.pl moge podac namiary jesli jestescie zainteresowane kupnem rury

Gość Chetnie naucze się
Ja szukam czegoś w wawie, nie ukrywam,ze troche się krępuje,ale tak bardzo chce się nuczyc,że ....ech tam przezwycięze cały wstyd.

Gość wiolaoczko
Ja jestem z Krakowa ,bardzo zaluje ze tu nie ma jeszcze szkoly Pole Dance, narazie jestem samoukiem:) Slyszalam ze w wawie sa szkoly tego rodzaju.

Gość Chetnie naucze się
Niby kilka jest,ale wolałabym trafiś gdzieś z polecenia dziewczyn, które już stawiaja pierwsze kroki :)

Gość wiolaoczko
No tak,niestety szkoly polecic nie moge,jedynie to gdzie mozna nabyc wlasna rure,a z tym tez trzeba uwazac bo mozna wydac sporo kasy na "szajs" na ktorym mozna sie polamac.

Gość poledance.kielce
Niedługo zapraszam na zajecia pole dance, w nowo powstającej szkole tańca na rurze w Kielcach. Czy są zainteresowane ?

Gość poledance.kielce
Zajecia pole dance w Kielcach juz ruszyły !! Studio "Sunset Girl" zaprasza do swojej siedziby przy ul. Słowackiego 10a/3a. Wszelkie informacje i zapisy pod numerem telefonu 536 206 996 ZAPRASZAMY!

Gość poleart
Pole Art studio na Ursynowie też jest godne polecenia! Uczy tam mistrzyni Polski !!