Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaciaa

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOOGA

Polecane posty

Mowie uczciweie na zdjecia raczej nie w lapku ne mam blutacza a nie posiadam tez cyfrowki zdjecia dodam z czasem jak sie ogarne i pozalatwiam swoje sprawy na razie same przepisy :)

ciesze sie ze bedziesz zagladac wlasnie w tej chwili dodalam nowy przepis :) pozdrawiam :)

zapraszam rowniez doksiegi gosci i do komentowania przepisow wszelkie pytania porady sugestie mile widziane :)

Gość luize de votreschor
odswiezam

Gość kaciaaa kaciaaa
Twój blog ma tylko jedną stronę i 4 przepisy? czy gdzieś jest opcja przerzucania stron?bo nie mogę się odnaleźć mam małą uwagę, jak podajesz przepis czytelniej by było gdybyś składniki pisała jeden pod drugim, a nie w ciągu to tyle, będę do Ciebie zaglądać:) powodzenia

Gość ja sądzę jak powyżej
Składniki jeden pod drugim, z ilościami - np. ile tej gorgonzoli na ile śmietanki? sos ma być bardzo serowy czy bardziej śmietanowy? Są niewielkie literówki, przecinki nie tam gdzie trzeba itp. Składniki powinny też być oddzielone od sposobu wykonania... Wtedy wszystko będzie bardziej czytelne, przejrzyste. Czy przepisy będą podzielone - np. zupy, dania mięsne, przystawki? wiem, że to niemiłe uwagi, ale wiadomo - na początku nie zawsze jest łatwo. Pozdrawiam!

Gość ja sądzę jak powyżej
aaaaa.... buźki nie są konieczne. Wybierz sposób zwracania się do odbiorcy (weź, potrzebujemy - która osoba?) Przepisy powinny być nieco bardziej formalne, bo od ilości składników wiele zależy... Jak piszesz nieco ziół - to ile ma ich byc? szczypta, łyżka? Mozesz podać, co bedzie jak ktoś za dużo wsypie albo za mało, co jest niezbedne do osiagniecia danego smaku potrawy.

Pezepisy sa na razie 4 o dopiero raczkuje co do skladnikow ja daje na oko ale postaram sie precyzowac ok bede pisala jeden pod drugim jak tylko rozgryzje co i jak to podziele na kategorie

Gość lallalallllllaaaa
odswiezam

Gość oj kaciakacia
co tak podbijasz ten swój topik?

Gość akoakaok
Jak nie widzę zdjęcia danej potrawy to nie chce mi się jej gotować...:O

Gość akoakaok
poza tym mięsko, pomidorek, chlebek...

Jak pisze na kafe to pod stalym nikiem kto bedzie chcial znajdzie co do zdjec wyjasnialam wyzej trzeba czytac

Gość Fairy i Morning Fresh
Kacia jestem Twoją wielbicielką :-) Cieszę się,że masz swoją stronkę z przepisami. 🌼