Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabrzaninek

dziewczyna mnie zostawiła........

Polecane posty

Gość zabrzaninek

zostawila mnie dziewczyna na ktorej bardzo mi zalezalo.bylismy razem juz dwa miesiace pisalismy prawie dzisnnie spotykalismy sie a ona tak z dnia na dzien napisala ze to nie jest juz tak jak dawniej i jestem dla niej zwyklym kumplem... niewiem co zrobic z soba bordzo mi na niej zalezy i ja kocham jest dla mnie bardzo wazna.

Gość dobrzee radzeee
daz rade nie zalamuj sie bedzie nastepna :)

Gość zabrzaninek
tylko ona byla wyjatkowa normalna jak na dzisiejsze czasy dziewczyna i nigdy bym sie po niej tego nie spodziewal.Dazylem ja bardzo silnym uczuciem i wogole.teraz mi sie nawet zyc nie chce....

Gość dobrzee radzeee
Mi tz sie nie chce zyc bo rozstalam sie z chlopakiem... 2 dni temu... i tez nie chce nikogo innego bo on jest wyjatkowy :( i co robić jak nic już nie można zrobic :(

Gość zabrzaninek
niewiem ja juz taki jestem ze bardzo sie przywiazuje do drugiej osoby i wogole chyba zabardzo bo potem tylko rozczarowanie.....Tylko nie wiem dlaczego odeszla bo szczerze mowiac nie byla ladna ale sie bardzo kochalismy a ona tak nagle :/

Gość jaktojest...
widocznie kogos poznala albo nic do Ciebie nie czula bo dziewczyny tak potrafia mowic ze kochaja a nic nie czuja tylko sa z Toba dla zabicia czasu.... ot co...

Gość zabrzaninek
kocham bo jestem chlopakiem ktory nie patrzy na wyglad dziewczyny ale na charakter, osobe, i wogole.Po tym jak mnie zostawila jestem totalnie rozbity i nie wiem co robic, czy walczyc o nia tylko jak?? totalna zalamka...

Gość zabrzaninek
tylko ona zaczela do mnie pierwsza pisac i pierwsza powiedziala ze kocha mnie....a teraz tak nagle odeszla....

Gość wroclawianeczkaaaaa
bawiła się Toba? :(

Gość ewfgrehg
mialam tak samo tylko mnie zostawil chlopak on lat 31 ja 26 wiec dzieckim nie byl, do konca robil nadzieje, az nagle sms... najgorsze ze tesknie za nim :(

Gość zabrzaninek
nie napisalem jeszcze jednego, w naszym zwiazku byla mala przerwa mialem troche problemow i nie wiedzialem jak sobie z nimi poradzic i ja zostawilem ale nie dla innej dziewczyny poprostu postanowilem byc sam dopiero niedawno do siebie wrocilsmy i bylo fajnie przeprosilem ja za wszystko i mi wybaczyla.Kochalem ja bardzo ona napisala ze juz nie jest tak jaj dawniej i ze jestem dla niej tylko kumplem a dzien wczesniej mowila ze kocha i wogole....

Gość zabrzaninek
nie napisalem jeszcze jednego, w naszym zwiazku byla mala przerwa mialem troche problemow i nie wiedzialem jak sobie z nimi poradzic i ja zostawilem ale nie dla innej dziewczyny poprostu postanowilem byc sam dopiero niedawno do siebie wrocilsmy i bylo fajnie przeprosilem ja za wszystko i mi wybaczyla.Kochalem ja bardzo ona napisala ze juz nie jest tak jaj dawniej i ze jestem dla niej tylko kumplem a dzien wczesniej mowila ze kocha i wogole....

Gość zabrzaninek
nie wiem jak o nia walczyc

Gość zabrzaninek
a dalej ja kocham

Gość mini ratka
jestes z Zabrza? bo jak tak to znajde ja i pogadam:D

Gość shsdjfhasdfhlkh
"Tylko nie wiem dlaczego odeszla bo szczerze mowiac nie byla ladna" ale się uśmiałam ;D

Gość zabrzaninek
sorki zle napisalem -ona twierdzila ze jest nie ladna a ja jej ciagle powtarzalem ze jest ladna fajna i wogole.Uwazam poprostu ze dziewczyna nie wiezy w siebie.Ale ja ja dalej bardzo kocham...

Gość zabrzaninek
co robic gdy zyc sie nie chce...

Gość zabrzaninek
co robic gdy zyc sie nie chce..