Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jennifer Katharine GatesII

16 lat - czy to dobry wiek na dziecko?

Polecane posty

Chciałabym miec juz maluszka ale boje sie co powiedza rodzice;/ Wiem ze mnie zbluzgacie ale razem z chlopakiem uwazamy ze jestesmy juz na tyle dojzali zemy miec dzidziusia. Czy ktoras z was urodzila w tym wieku? W wieku 17 lat bo za 9 mscy tyle bede miala :P

Gość nuuuda...
-11/10

Gość blebleble.............
już za stara jesteś na dziecko :P

Gość To już pewne i oczywiste
­­­­­­­­­­­ Uwierz mi, że tak silna potrzeba posiadania dziecka w Twoim wieku nie ma nic wspólnego z prawdziwym, dojrzałym i przemyślanym macierzyństwem. Jeśli to możliwe, każda kobieta powinna mieć komfort psychiczny, społeczny i finansowy w momencie świadomej decyzji o dziecku. To ważne, żebyśmy byli pewni swoich uczuć, swojego partnera, żeby było nas stać na dziecko, jego utrzymanie, ubranie, ewentualne leczenie, żebyśmy mieli gdzie mieszkać w odpowiednim dla dziecka komforcie i spokoju. Ne sposób urodzić wcześnie i zwalić cały trud utrzymania na dziadków maluszka. Ja uważam, że teraz powinnaś korzystać z młodości, wolności, zobaczyć świat, zainwestować w siebie (czyli naukę), a na dziecko jeszcze będzie mnóstwo czasu:) Lepiej je mieć w chwili, gdy możesz spokojnie przychylić mu całego nieba - swoją dojrzałością, spokojem psychicznym i finansowym. A partner w wieku 15-20 lat to rzadko jest ten jedyny na całe życie, uwierz. Szkoda zapraszać dzieciątko na świat, żeby za chwilkę było tylko z mamą, albo podrzucone dziadkom na wychowanie. To nie jest oczywiście zasada, ale niestety częste zjawisko.

Gość dziewczyno no
Jennifer Katharine GatesII piszesz ze mloda mamusia to kretynka a sama nią jestes!!!!!!!!!

kup sobie lepiej lalke baby born. szkoda zycia i kasy na bachory. baw sie, badz wolna a nie w obsranych pieluchach...;/

Gość dziewczyno no
tak znala twoje haslo i ci wziela:P BUAHAHAH oj dzieci jutro do szkoly dobranocka sie skonczyla pora spac:D

Gość :O:O
a "dziewczyno no" to jej nastepne wcielenie:O idiotka z tej młodej cipy:O

Gość dziewczyno no
JA NIE JESTEM WCIELENIEM TEJ DEBILI JA TYLKO PISZE I SIE SMIEJE ZE JAK MOGLA JEJ MLODA MAMA WZISC NIKA PRZECIEZ MUSI MIEC ZNALC HASLO PRAWDA

Jak moglam Ci wziasc nick??Jestem jasnowidzem i haslo wpisalam;/ Zauwazylam ze tepisz wszystkich co napisza cos nie po Twojej mysli

Gość jestem i bede tu!!!!!
o ciekawe jak tu trafiłas co? A MOZE SAMA ZAŁOŻYŁAS TEN TOPIK MŁODA MAMO???

Gość jestem i bede tu!!!!!
no tak tępe krowy nie rozróżniaja nicków czarnych i pomaranczowych to za trudne na ich kurze mozdzki przesiakniete wydzielina z macicy:D

Gość CO ZA BANDA
GLUPICH SMARKACZY:/

nie noo diewczynko jak moglam tu trafic skoro widze Twoj NICK kolo tematu to weszlam prawda? przeciez jeszcze przed chwila po mnie jechalas to zaciekawilo mnie co Tu wypisujesz. widze ze pierwszy raz jestes na tym forum :)

Gość jujujuri
malgosia www dzieciaki nie maja co robic nudzi im sie co zrobic hahahaa

Gość i nikt nie zauwazyl
ze jedna ma w nicku gatesLLL a druga gatesLL???

Gość Roozowy Rulez
To nie czytalas od poczatku ta co zaczela klotnie pisala na pomaranczowo miala 2L i potem zaczela pisac na czarno z dwoma L i za chwile odezwala sie z 3L ze jej ukradli nick tylko usuneli wypowiedz .wiec gowniara sie bawi mysle ze te 3 osoby czarna LL pomaranczowa LL i pomaranczowa LLL to jedna i ta sama osoba tylko nie ma co robic i reszta pomaranczowych to tez ona. mysli ze jakas normalna matka sie wypowie