Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuba

ciąża?

Polecane posty

Gość buuba

4 testy negatywne, stosunek bez wytrysku w dni nieplodne (3 dni przed @), 3 dni po stosunku okres obfity.. po prostu normalny. teraz odbija mi sie.. mam wrazenie ze czesciej chodze do toalety (siusiu i nie tylko), gazy (odrobine) no i w sumie tyle.. czy to moja panika i wymysl czy rzeczywiscie moze byc ciaza?

Gość CO ZA POPIERZONE
TAK MIALS OKRES I JESTEM W CIĄŻY:D Z BLIZNIAKIAMI GRATULUJE CO TĘPOTA:/

Gość CO ZA POPIERZONE
JESTEŚ

Gość PIERDUPIERDUPIERDU
częstsze wizyty w toalecie to raczej jak już dzidziuś jest duży a nie po bzykaniu

choć na poczatku ciązy można miec okres to Ty napewno w niej nie jestes. radze stosować antykoncepcję, wtedy nie bedziesz miala takich panicznych podejrzeń... a jezeli nadal Cię to gryzie, to po prostu idz do lekrza, bedziesz miala stuprocentową pewność:) ale wedlug mnie to zbędne....

Gość buuba
naprawde nie potrzebuje zlosliwosci.. wiem ze to glupota ale to stres, pierwszy raz. niezaplanowany. takie fora chyba od tego wlasnie sa?

Gość gbdhfgh
od tego jest też antykoncepcja żeby nie zadawać durnych pytań a co my mamy ci przez monitor w piz** zajrzeć? bo nie rozumiem Głupie pindy du*cą się na prawo i lewo i jeszcze pretensje jak ktoś im powie że śaa powalone

Gość buuba
nie bede tego komentowac. pytam bardziej doswiadczonych na przyszlosc.

Gość gbdhfgh
i Ty uważasz się za doświadczoną? żenua po prostu idź dziecko lekcje odrabiać

Gość buuba
no przeciez mowie ze pytam bardziej doswiadczonych. czytanie ze zrozumieniem sie klania -.- mowie ze nie mam doswiadczenia.

Gość jfjfjfjfhdgs
więc kochanienka 3 dni przed miesiączką nie możliwe żebyś zaszła te objawy które opisujesz występują ale po jakiś 2 miesiącach ciąz po prostu wkręcasz po prostu ludzie tutaj już tak reagują bo jest to poniekąd śmieszne żeby o to pytać biologia jest w szkole i wychowanie do życia w rodzinie też więc sorry kochana ale to robi sie nudne jesteś kobietą poczytaj o tym co powinnaś wiedzieć i zacznij siebie obserwować i stosować antykoncepcję