Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wela34

ciaza?

Polecane posty

Gość wela34

ostatnio kochalam sie z chlopakiem 4 dni przed okresem z zabezpieczeniem wiec wszystko ok, nastepnego dnia zrobilam mu "dobrze" reka, on poszedl do lazienki, ja wytarlam rece w husteczke i za chwilke poszlam do lazienki ale zamiast od razu umyc rece to poszlam sie zalatwic i boje sie ze moglo cos zostac mi na rekach i przenioslam to na papier ktotrym pozniej sie tam podtarlam ;(( okres powinnam dostac jakies 4,5 dni temu, mam regularne , cykl 28 dni, tylko osttanio dostalam dzien wczesniej ;( bardzo sie martwie tym spozniajacym sie okresem, czasami cos mnie kluje w bole brzucha jak w trakcie miesiaczki ale zaraz przestaje ;( nie wiem co myslec o tym... chlopak mnie wspiera, wiem ze moge na nim polegac ale mam dopiero 18 lat, matura przede mna i mam pytanie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ? kilka dni przed spodziewanym okresem nie licze na pocieszenie, chce zeby kazdy napisal swoje zdanie...

Gość nie wytrzymam :D
:D :D :D jak nic czworaczki.

Gość a mnie niesamowiccie
:D :D :D a maturę mam nadzieję nie z biologii zdajesz?

Myślę, że na ciążę to tu szans nie ma... Jak byłam w Twoim wieku tez sobie wkręcałam takie rzeczy i za każdym razem jak się okres spóźniał to panika... A nerwy jeszcze bardziej wydłużają... Poczekaj kilka dni, jak nie dostaniesz, to zrób test. 100% pewności da Ci test z krwi na HCG. Nie trzeba być na czczo. Kosztuje jakieś 35 zł.