Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwjkdqwdjkqwdwqd

Waszym zdaniem to gwałt?

Polecane posty

Gość YYY tak tylko spytam :)
dqwjkdqwdjkqwdwqd Wykorzystał Cię, ale Ty również nie wykorzystałaś wszystkich środków aby temu zapobiec. Co nie zmienia faktu że facet ma jakieś odchyłki od normy.

Gość milczaca_z_wilkami
Tristan123, ja nie przyszłam jej głaskać po główce i pocieszać. Ją należy postawić do pionu. Czy nie zna swojej wartości? Co ją przy nim trzyma? Lata miłości, związku, tego, że sobie ufali? Są rzezy, których wybaczyć się nie powinno, których nawet wybaczyć nie można. I nie wiem, jak właśnie zdesperowaną trzeba być, żeby myśleć o przebaczeniu wobec gwałciciela. I o jakich sądach i sprawach tu mowa, jeśli ona sama osądzić go nie potrafi? Zapytaj dziewczyno pierwszą lepszą ofiarę przemocy domowej (a i ja nią byłam, tyle, że oprawcą był ojciec, więc go sobie nie wybrałam), kiedy pragną wybaczyć. Kiedy czują się winne - ot co. Jakiej winy ze swojej strony się w tym dopatrujesz? Że do końca nawet nie wiedziałaś, co się dzieje? Że on miał Cię bronić, a nie ranić? Że przypuszczałaś dotychczas, że jeśli ktoś Cię zgwałci, on rozszarpie go na kawałki? Że nie krzyczałaś, nie biłaś? Może jest dobrym człowiekiem w głebi duszy, może Cię kocha. Ale kto raz popełnił taki błąd i komu został on wybaczony, wróci do punktu wyjścia. Będzie już wiedział, że jest bezkarny. Bo czym są dwa dni milczenia, kiedy można sobie ulżyć, a testosteron uderzył do mózgu?

Gość gdfgdtgr
Niedługo to będzie się morderców usprawiedliwiać tym, ze np. ofiara krzyczała o dwa decybele za cicho, co usprawiedliwia mord. ja pierdole, skąd się biorą takie łomy usprawiedliwiające gwałt? Za gwałt powinno być dożywocie! KAŻDY GWAŁT!

Za gwałt powinno być dożywocie! KAŻDY GWAŁT! I najlepiej bez sądu :P

Gość gdfgdtgr
Jasne, że tak.

Gość milczaca_z_wilkami
YYY tak tylko spytam :) - jakiej płci jesteś?

YYY tak tylko spytam - jakiej płci jesteś? A jakie to ma znaczenie ? :)

już wiem, chodzi Ci o to czy posiadam sprzęt do "uprawiania gwałtu" :)

Gość milczaca_z_wilkami
chcę Ci podać pewien przykład, ale nie znając Twojej płci mało to realne, ułatwisz mi? czy przeprowadzasz polemikę wyłącznie ze sobą? ;)

Posiadam :) takowy sprzęt. Czy ten przykład dotyczy jakiegoś "bacy" ? Bo właściwie miałem przedstawić swoją teorię w charakterze dowcipu.

Gość Tristan123
wiemy już- ze y to facet... bardziej by się pochylił nad katowanym psem niż gwałconą kobietą...tak przynajmniej wynika z jego żartobliwego podejścia do tematu. Wiem ,o co mu chodzi- że niby dziewczyny dla żartu niewinnych facetów wrabiają. jednak zapomina on o tym , że winę trzeba udowodnić.. Gwałt to przejaw zezwierzęcenia. yy- taka jest prawda.

Gwałt to przejaw zezwierzęcenia. yy- taka jest prawda. Ale tu się możemy zgodzić. Tak jak i z tym że gwałt trzeba udowodnić. Ponieważ nie da się inaczej, za taki czyn jest kara pozbawienia wolności.

Gość Tristan123
tyle że autorka nie ma ani świadków, ani dowodów. Jedyne co może zrobić to uciec od tego knura jak najdalej. Co jej szczerze radzę.

Zauważ tylko jedno- Ona nie wie czy to właściwie był gwałt i założyła topik. Zgwałcił mnie? czy nie ? oto jest pytanie :)

Gość Tristan123
tak na dobranoc tylko y powiem Ci dlaczego to pytanie padło. Bo to był jej " chłopak", bo była z nim sama w mieszkaniu, bo może ją 10 minut wcześniej przytulił .Nawet jej " chłopak" ( dziad stary nie bójmy się tego słowa) doskonale wiedział, że zgwałcił. Ona pyta bo nie może w to uwierzyć, że jej ukochany" chłopak" ( hehehe) jej to zrobił.

Powiem Ci więcej, ona nie miałaby wątpliwości, gdyby zrobiła wszystko co w jej mocy aby do tego nie doszło, a nie zrobiła. I teraz nie wie. Tak na dobranoc :)

milczaca_z_wilkami chcę Ci podać pewien przykład, ale nie znając Twojej płci mało to realne, ułatwisz mi? czy przeprowadzasz polemikę wyłącznie ze sobą? No cóż, ja ułatwiłem :) Chyba poszłaś w tango z wilkami ? :P Ps. Fajny masz nick. Ja właściwie też pod innym piszę. A ten tak jakoś :) Dobranoc.

Gość katiuskaaaa
jesli tak zrobil to nie jest Ciebie wart... bo normalny facet jesli mowisz stanowcze Nie to tego nie robi na sile :D poza tym tez mam 21 a moj ma 28 ;D

Gość domotutka
gdyby cie na prawde zgwałcił to nie zastanawiałabys sie czy mu wybaczyc... wiem co mówie bo sama tego doswiadczyłam i opisuje to szczegółowo na swoim blogu: blog-prostytutki-domotutki.blogspot.com

Gość gość
Coś co w dzisiejszych czasach nazywa się gwałtem w przeszłości nazywało się męską inicjatywą. To facet pierwszy inicjuje kontakt, uwodzi i posiada kobietę. Kobieta z natury jest mniej śmiała, bardziej bierna i submisywna. Jest to uwarunkowana rolami biologicznymi. Facet musi wykazać się zdecydowaniem, uporem i dominacją. Kobieta mu na to przyzwala. Odchodzimy od tradycyjnych ról i wzorców na rzecz pustej indoktrynacji gender i feminizmu. Kobiety jednak narzekają dziś na chłopów (czy to w ogóle chłopi?) i tęsknią za prawdziwymi mężczyznami.

Gość violatiolex
Dzień dobry, Chciałbym zaprosić do zapoznania się z blogiem poświęconym prawnym aspektom przestępstw przeciwko wolności seksualnej. Blog znajduje się pod stroną: www.violatiolex.wordpress.com i koncentruje się nie tyle na przestępstwach co na prawach osób, których wolność seksualna została naruszona. Pozdrawiam adwokat Maciej Kacprzak : www.kacprzak.pl