Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanili89

POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość lokatka
koniecznie poproś sprzedającą o realne zdjęcia sukienki, no i przydało by się przymierzyć ją przed zakupem...

Gość vanili89
No tak ale jest problem suknia jest z angli chyba i nie ma obcji przymierzenia... czytałam komentarze o tym urzytkowniku i wszysykie pozytywne

Gość ehhh :)
A ja powiem tak: szukaj oferty w pobliżu miejsca zamieszkania, gdzie będziesz mogła najpierw pojechać zobaczyć sukienkę i ją przymierzyć. Wówczas zaoszczędzisz kasę, ale będziesz pewna, że nie kupujesz kota w worku.

sukienka owszem, piękna, ale coś za tania. Ryzykujesz tym, że kupisz tę suknie, nie bedzie pasowała, a ty i tak będziesz zmuszona ją przerabiać albo kupic drugą... Więc koszta będą dużo wyższe... Ja bym nie ryzykowała, bo opis aukcji też jest bardzo skromny

Gość vanili89
A wszyscy piszą pozytywne komentarze do tego typa aukcji np. że suknia jest piękniejsza niż na zdjęciu i w ogóle.... Kusi mnie strasznie

Gość Agentka csi
Suknia jest cudna a 400 to nie majatek wiec kupuj, moze w razie jesli cos bedzi enie tak istnieje mozliwosc zwrotu. A chyba warto bo naprawde jest sliczna.

Gość vanili89
dziękuję Agentko:) spróbuję

zdjęć realnych nie przysyłają a nawet nie odpowiadają na maile z prośbą o takie zdjęcia...ja złapałam kontakt z dziewczyną która kupiła suknię właśnie na allegro (nie wiem czy ten sprzedający) i mam dostać zdjęcia sukni pod koniec tygodnia to napiszę wtedy czy jest podobna do oryginału;)