Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepankowa

szukam fajnego przyjaciela:-)

Polecane posty

Gość marcepankowa

Szukam mężczyzny, który ze mną porozmawia.Szukam przyjaciela któremu można się zwierzyć, który doradzi i nie będzie oceniał. Wiem, ze szansa na znalezienie takiej osoby niewielka no ale spróbuję:-) Jest ktoś chętny?

Gość marcepankowa
fajnie, a napiszecie kilka słówek o sobie i czego oczekujecie?

Gość marcepankowa
Nie kafe odpada, chciałabym rozmawiać mailowo, całkowicie prywatnie:-)

Gość marcepankowa
a ile masz cm w zwodzie?

Gość marcepankowa
Egoist skąd taki egoistyczny nick? hmmm, szukasz wielkiej miłości, no a ja szukam przyjaciela. Przyjaciółka może być?

Ok żartowałem. Tak "urzędowo" się nie da pozyskać przyjaciół. Musisz wpaść na parę topków, powypowiadać się, i wtedy ktoś może zacząć cię lubić. Zostaw też e-mail, dla tych którzy chcieliby do ciebie napisać. Powinno zadziałać :)

Gość marcepankowa
tamto to podszyw:-( dobrego znajomego, oczywiście.Ale mam nadzieje znaleźć jednak przyjaciela.Może to naiwne, ale wciąż wierzę że mi się uda:-)

///Egoist skąd taki egoistyczny nick?/// Kojarzył mi się z postępem, i dbałością o własne sprawy, czy swoje życie. Jak zaczynałem pisać nie wiedziałem że go zaczernię i tu zostanę.

Gość marcepankowa
Egoiści są najfajniejsi:-)

Gość na necie to mozesz znalesc
conajwyzej bajeranta i ruchacza:-D

Gość siedzący sobie
A masz jakieś oczekiwania, wiek, wygląd, miejsce zamieszkania itp? No i może coś trochę o sobie napisz.

a skąd wiesz? . Znasz takich? :) Bill Gates był zawsze egoistą i proszę do czego doszedł. Diego Maradona to samo. Zresztą mój znak zodiaku.

Gość marcepankowa
bywam egoistka:-) oczekiwania hmmm, zabrzmi banalnie, chciałabym poznać dobrego, mądrego człowieka z którym będzie mi się chciało rozmawiać:-) Zawsze chciałam mieć przyjaciela, ale tak trudno go spotkać. Coś mnie podkusiło aby szukać go tu z nadzieja, że może jest z drugiej strony. O mnie, nie wiem co chcielibyście wiedzieć,to już może bardziej prywatnie.Rocznik 1980, Polska:-)

///ja szukam męża wymiary 190/100/20 znajdę?/// hmmmm wzrost/ klatka piersiowa/i to... 185lub 186/112/..... Odpadam, brakuje 5/4cm w pierwszym przedziale

Gość marcepankowa
Ja nie szukam męża:-) To jak będzie z tym przyjacielem?

Egoist ---> damy rade , a przystojny jesteś? ___________________________ No przecież wiesz że tak. marcepankowa Ja nie szukam męża To jak będzie z tym przyjacielem? _________________________________ przyjaciół nigdy nie jest za mało. Podtrzymuje kandydaturę. rozwódkaaa Egoist 31 a 31 to przepraszam, wiek, rocznik, a może rozmiar? _____________________ No jasne że wiek