Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepankowa

szukam fajnego przyjaciela:-)

Polecane posty

Gość kotka na gorąąącym dachu
jesteś inteligentny to mi wystarczy zero zobowiązań sam seks, ewentualnie rozmowy przy winku i muzyce, przyjaźń

co zazdrościcie? albo boicie się, że się zgodzi??

jedynaczka czy nie - na pewno bezdzietna, ty tez egoist ja już dziecko mam i powiem wam, że tak uwłaczających sytuacji jeszcze nie miałam, a i tak miałam szczęście trafić na superpersonel. Przy tym co mi robili w szpitalu to obtarcie gila jest jak pocałunek w czółko. A przecież ciąża, poród i dziecko jest zupełnie normalne w związku, nie mówiąc juz o chorobach, zakrętach życiowych i wielu innych wpadkach.

Gość koniuhaha
Nie jestem ,aczkolwiek nie wiem czy Twoją wypowiedz odbierać jako ironie i pojazd czy plus :)

chyba zawstydziłam Egoistę..

Gość juz offerma lepszy
:D

Gość Egoist
kotka skąd jesteś ?

Gość koniuhaha
Owszem na szczęście bezdzietna jak narazie, a co do ciąży chorób itd to akurat moje powiedzmy stosunkowo krótkie życie dość konkretnie mnie doswiadczyło jesli chodzi o choroby straty itd, w zwiazku z tym jestem w pełni świadoma swojego zdania ;

nie jestem idiotką i rozpoznaję pomarańczowy nick udający Egoistę od prawdziwego Egoisty! gdzie jesteś Egoist 31??????? :(

Gość Dawajcie jeszcze
Ten cały Egist31 , ostatnio jakieś małolaty nocą w orencz dobre teksty wstawiały w łikent :D:D

kotka, jakbys cokolwiek go czytała i miała choć ze 3 związki za sobą to zauwazyłabyś, że 1 Egoist ma 31 lat = cos wie o życiu 2 nie podaje info o sobie = nie zawiera kontaktów = nie chce sie wdawać w nowe związki (równiez erotyczne) 3 zignorował cię = patrz pkt 1

Gość Egoist
Jestem słonko, z jakiego województwa jesteś? :)

Gość Dawajcie jeszcze
Piszcie dalej:D:D

rozwódka "to bym wolala zapłacić i siedzieć w domu starców albo pielegniarce ,niż siedzieć z facetem którego wiem że nie kocham i musze być z nim tylko dlatego że wypada badz jestem od niego zależna " a może z innych powodów? że sie szanujecie, że nigdy sie siebie nie wstydzicie, że zawsze możecie na siebie liczyć, że macie wiele wspomnień, wiele numerów razem wykręciliście, że śmiejecie sie z tych samych samych rzeczy? _____________________________________________ te relacje które opisujesz to nie ten typ milości o która chodzi. To co zaprezentowałaś to uczucia rodzeństwowe a nie erotyczne. To uczucia erotyczne oparte są na fascynacji, podziwie, i olbrzymim szacunku. A przyjacielskość i śmiechy, są zarezerwowane dla ludzi z innej skrzynki emocjonalnej - kolegów, rodzeństwa przyjaciół z podwórka. A erotyki i podśmiechiwanek łączyć nie należy bo efektem będzie urodzeństwowienie i odłóżkowienie. Chcę się wstydzić przed swoją partnerką, chcę by była mi w dużej mierze obca, i tę obcość na 60% zachowywała. Chcę mieć z nią kilka wspomnień ale nie aż tyle, by po brzegi zapełnić podświadomy "album" relacji z nią, aż do braku miejsca. Nie chcę śmiać się z nią z tych samych rzeczy. milość to strach przed odrzuceniem, odkochaniem a nie śmiech. I to wszystko wywoła we mnie poczucie szacunku do niej, i podziwu za jej odrębność i obcość.

Gość Dawajcie jeszcze
Szkoda,że dzis nie łikent,nie ma tamtych::D:D

Gość egoist pisze pod kotka
:classic_cool:

Gość Egoist
Mam ferie, poważnie, piszcie dalej.