Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kes

okres, sex

Polecane posty

Gość kes

Pierwszy dzień okresu miałam 7.01 16.01 kochałam sie z moim chłopakiem. (pisze to bo myślę ze to istotne) dzisiaj zauważyłam ze krwawię a nie powinnam bo do okresu mi daleko .. co to moze byc?

Gość (pole obowiązkowe)
ciąża

Gość kes
jeezu.. jestescie pewnie.. ?

Gość wlasnie ja
idz koniecznie do ginekologa on Ci prawde powie

Gość jeśli
dupczyłaś się podczas okresu, a chłopak nie umył fiuta, to wprowadził Ci prąciem infekcję bakteryjną, która spowodowała stan zapalny narządów rodnych i stąd krew. Miesiączka nie jest dobrą metodą na seks ze względu na silnie zranione wnętrze macicy z którego wypływa wraz z krwią złuszczona śluzówka macicy w której nie zagnieździła się ciąża. WW. tekst niech będzie ostrzeżeniem dla brudasów, ryzykantów i niedouczonej części forumowiczów.

Gość Droga Kes
sorki za tego buca, który Cię zrugał/ła jak szmatę. Obliczyłam, że jeśli miesiączkę masz statystyczną- co 28 dni, nie byłaś chora, zestresowana by owulacja mogła się przesunąć, to byłaś na pograniczu pierwszego okresu niepłodności/owulacji. Zatem głowa do góry, Na wszelki wypadek zrób test ciążowy, kupisz to w aptece. Na przyszłość więcej wiedzy czerp z fachowych piśminnictw a nie z Forum, gdzie ludzie często robią sobie "jaja" z czyjegoś intymnego problemu. Wpisz w Google: obliczanie dni niepłodnych, a przekonasz się, że miałam rację.

Gość Droga Kes
Ponieważ ww. program obliczeniowy nastawiony jest na cykl 28 dni, a są cykle dłuższe i krótsze, więc pewniesze jest odjąć od daty spodziewanej miesiączki 11 dni niepłodnych jako constans, reszta sama wyjdzie. Poza tym ta metoda jest najmniej bezpieczna i nie radzę z niej korzystać.

Gość Droga Kes
jeśli masz cykl 28 -dniowy, to program wyliczył, że owulację miałaś 20.01. Plemniki żyją w drogach rodnych do 48h, więc wszystko powinno być OK, pod warunkiem, że owulację "coś" nie przesunęło lub nie wywołało nadprogramowej. Jak widzisz, ta metoda/kalendarzyk jest małopewna!!!!!

Gość kes
Dziękuje bardzo wszystkim za odpowiedzi .!