Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psia mamunia

Poznań - Polna czy Engla???

Polecane posty

Gość Psia mamunia

A może jeszcze jakiś inny szpital polecacie?

Gość uważam że....
polecam klinikę św. rodziny ;) Rodziłam tam i serio opieka i sam poród mimo że ciężki wspominam miło...teraz jestem w drugiej ciąży i tez tam zamierzam rodzić

Gość Psia mamunia
Do uważam że.... my co prawda dopiero planujemy ciążę, ale już tak "na zapas" zapytałam i bardzo dziekuję za odp. A czy przy pierwszym porodzie miałaś jakąś położną ze Św. Rodziny lub lekarza prowadzacego? Jeśli można spytać kiedy rodziłaś? A może ktoś jeszcze się przyłączy z wypowiedziami?

Gość taa niedobra pupaa
Ja rodziłam w Sw rodziny i nie polecam, mają podejscie zeby za wszelka cene unikac CC, znieczulen, oczywiscie po porodzie przymusowe karmienie piersia. U mnie skończyło sie to zreszta tragicznie, bo dziecko ma niedotlenienie mozgu

Gość uważam że....
w 2006 roku i nie miałam lekarza z kliniki ani połoznej

Gość uważam że....
hmmm współczuję... ja nie miałam żadnego problemu z karmieniem na moje zyczenie dokarmiały wodą z glukozą wiadomo nie ma idealnego szpitala w każdym zdażają sie takie przypadki, że pacjętka nie jest zadowolona

Gość Psia mamunia
No to rzeczywiście musiałaś trafić na dobrą ekipę lekarzy i pielęgniarek w danym dniu. Pupaa strasznie mi przykro, że tego co się Tobie przytrafiło. A rodziłaś SN czy CC?

Gość taa niedobra pupaa
Przymuszali mnie do sposobu naturalnego przez 12 godzin, potem pełne rozwarcie miałam 2 godziny- bo wg książek tyle może być, a następnie szybko na sale operacyjna i CC. Nie mam ochoty sie rozpisywac bo mnie szlag trafia jak o tym myslę

Gość No ja z kolei z czystym
sumieniem mogę polecić Polną.

Gość No ja z kolei z czystym
sumieniem mogę polecić Polną.

Gość Ja co prawda jeszcze mamą
nie jestem, ale moja koleżanka rodziła 2 tygodnie na Engla i jest zachwycona opieką lekarzy, pielęgniarek i położnych. Był to jej drugi poród (oba na Engla) i mówi, że nigdy w życiu nie zamieniłaby tego szpitala na inny.

Gość Oczywiście rodziła nie 2 tyg
odnie jak napisałam powyżej, a 2 tygodnie temu:)

Gość antypatologia
Jak juz pisalam wczesniej, moglabym ci polecic Raszeje, bo jest tam naprawde milo, nowe porodowki i sale poporodowe z lazienkami. U mnie decyzja o cc poszla bardzo szybko i dzieki temu mlody urodzil sie z 10 pkt. Niestety podczas cc zarazili mnie gronkowcem, wiec za czysto tam nie maja.

Gość Oba szpitale są dobre
i na Polnej i na Engla mają wykwalifikowaną kadrę lekarską i pielęgniarską.

Gość tylko nie lutycka
http://www.tvn24.pl/12690,1690967,,,rodzaca-odeslano-ze-szpitala-dziecko-udusilo-sie-pepowina,wiadomosc.html