Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kArOlCiAzzzz

Lekarz gin prywatny,a badania na NFZ?

Polecane posty

Witam mam pytanie czy chodząc do lekarza ginekologa prywatnie,można wykonac badania moczu i krwi u lekarza rodzinnego idąc po skierowanie?Czy trzeba te badania wykonywać prywatnie za każdym razem???Jak to jest?

Gość lekarz prywatny moze
dać skeirowanie tylko na badania prywatnie, jeśli chcesz bezpłatnie to musisz chodzić państwowo do przychodni.

Gość ja do gina chodziłam prywatnie
a jak chciał zebym zrobila wyniki to szłam do internisty i bez problemu wypisywał mi skierowania, ale oczywiscie nie wszystko można zrobić na nfz, niektore sa płatne

wszystko zależy od tego jak ma podpisaną umowę gabinet prywatny lekarza. jesli ma podpisaną umowę na zlecanie badan to bez prolemu mozesz dostac skierowanie od niego i badania miec bezpłatnie. ja osobiscie całe życie chodze prywatnie i jeszcze ani razu nie placiłam za badania podstawowe.

Gość Mama malej dzewczyneczki
ja chodzilam prywatnie a badania miala na NFz:)

Dzięki dziewczyny,niestety mój ginekolog nie dostał umowy Z NFZ:(dlatego pytam o badania w sumie wole isc po skierowanie do rodzinnego(mam 5 min drogi),a jak bym miała robic prywatnie to do szpitala mam na drugi koniec miasta...no i + koszta zawsze jakis grosz do przodu:)Pozdrawiam...