Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Have a nice day 13

Prosze o radę

Polecane posty

Gość Have a nice day 13

Witam. Mam wspaniałego chłopaka prawie dwa lata i planujemy niedługo ślub. Nasz problem, a raczej mój polega na tym, że nie mamy gdzie mieszkać, ale raczej jak mieszkać. Obecnie mieszkamy niedaleko od siebie, bo 7 km każde ze swoimi rodzicami. Uważam,że mieszkam w fajnym miejscu bo w pobliżu niewielkiego, ale nieźle prosperującego miasta. Mam duży dom, który jednak wymaga remontu. W przyszłość i zamierzałam dostosować go dla dwóch rodzin, tak aby nikt nie wchodził sobie w drogę. Mój chłopak prowadzi własną działalność i obecnie buduję dom, a raczej jego rodzice budują. Już na początki naszej działalności powiedziałam, ze nie bedę u niego mieszkać, bo nie wytrzymałabym jednego dnia z jego despotyczną matką, która we wszystko się wtrąca. Mój chłopak nie widzi problemu i uważa,że skoro nie chce mieszkać u niego to będe u siebie a on będzie przyjeżdzał w każdej wolnej chwili. Ale co to za związek. Niby jaka mąż i żona, ale nie do końca razem. Kocham go, bo jest naprawde fajny mimo,że taką ma matkę. Wiem, że on mnie też kocha i jest mi wierny. Jakbyście rozwiązali tą sytuację??? przecież nie rozstaniemy sie tylko dla tego, że każdę chce mieszkać u siebie, ale czy taki związek ma sens??? c Co o tym myślicie

Gość Have a nice day 13
Jaka prowokacja? mam taką sytuację i tyle

Gość Eleeene
jejku -Szczery dlaczego tej dziewczynie ublizasz ? Nie rozumiem zupelnie twego podejscia do ludzi , nie nawidzisz ich , czy jak? Dziewczyna ma problem , wcale nie maly a Ty ja wyzywasz .

jejku -Szczery dlaczego tej dziewczynie ublizasz ? eleene, gdyby miala mozg, lub gdyby jej facet mial mozg, skoro taki przedsiebiorczy to chyba oczywiste jest, ze moga wynajac co razem a pozniej samemu zbudowac Nie rozumiem zupelnie twego podejscia do ludzi , nie nawidzisz ich , czy jak? Dziewczyna ma problem , wcale nie maly a Ty ja wyzywasz . widac za malo czytasz moich wypowiedzi, jesli ktos pisze sensownie to odpowiadam sensownie ps. nienawidzic, niemaly, nieduzy, niewielki itd

Gość eskulappa
Super rada jeśli oboje mają własne domy to niech wynajmią kawalerke za 1300 zł i żyją jak w raju zastanów sie szczery co piszesz

Gość Eleeene
ZS- dzieki za ps. Musze sie obudzic wreszcie ,a nie klikac z zamknietymi oczami . Wezme sie w garsc. Staram sie Ciebie polubic , ale ciagle jestes okrutny dla ludzi.

Super rada jeśli oboje mają własne domy to niech wynajmią kawalerke za 1300 zł i żyją jak w raju zastanów sie szczery co piszesz nie maja domow, tylko ich rodzice maja - to raz a dwa - jak przeliczyc na kase komfort mieszkania tylko we dwoje? lub przez negacje - jak wycenic problemy jakie powoduje mieszkanie z tesciami eleene, naprawde nie zalezy mi na tym bys mnie lubila

Gość kornyszon burak
wspolne zamieszkiwanie razem przed ślubem to ciężki grzech