ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 od 4-10 stycznia zazywalam antybiotyk oslabiajacy dzialanie tabletek anty. po kuracji nalezy od 7 do 14 dni stosowac dodatkowe zabezpieczenie. przed wczoraj wzielam 1 tabletke antykonc. wczesniej mialam przerwe(okres wiadomo) no i dzisiaj jest 14 dzien po kuracji i kochalismy sie z chlopakiem do konca,ja mysle ze wszystko jest w porzadku - ze zachowana skutecznosc tabletek ,ale wole sie was tez zapytac dla spokoju ,co wy o tym sadzicie?;) dodam ze teraz mam tez dni nieplodne i tabletki biore regularnie,przed wczoraj i wczoraj wzielam. tylko moje pytanie czy ten antybiotyk oby juz sie wyplukal a tabletki wziete z nowego opakowania zachowuja skutecznosc juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 od 18 do 23 mialam miesiaczke dokladnie dodam^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 up up up ,help ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwarioowanny światt Napisano Styczeń 24, 2011 dlaczego sie kochałaś do końca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 pekla nam prezerwatywa po prostu... nie wiem czy jechac po tabletke 72 po ,czy co ?, wydaje mi sie ze skutecznosc jest zachowana ,ale chce sie upewnic. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 TU NIEMA WRÓŻEK I JASNOWIDZÓW!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 MOZE CIĄŻA MOŻE NIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 dobra dziekuje za takie odpowiedzi... 14 dni minelo od kuracji antybiotykiem...tylko ze w tym czasie wystapil okres ,po tygodniu kurajci i dlatego sie zastanawiam czy wszystko jest ok !! bo nigdzie nie jest bnapisane w ulotkach co wtedy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 Ale skąd my to mamy wiedzec??? do gina idz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Keino Napisano Styczeń 24, 2011 kolejna... >. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 24, 2011 bozepo prostup ytam na ulotce nie ma nic o okresie półtrwania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klementynka niebieskookoa Napisano Styczeń 24, 2011 skoncz juz bo jestes nudna jak flaki w oleju ile razy ci trzeba tlumaczyc idz do gina zapytac tu niema lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach