Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramika

jak robicie mrożone frytki???

Polecane posty

Gość atramika

takie zamrożone? Nie chce mi się papłać z olejem. Chciałabym zrobić w piekarniku, tylko jak? W ilu stopniach i na ile czasu? I na czym? Na blaszce zwykłej moze być??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj chyba nie ma poczucia humor
przecież masz przepis na opakowaniu. Na blachę, 200 stopni - 10 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość David Poznan28
w 200 stopniach przez godzine na blaszce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość parappapa
kupujesz frytki do robienia w piekarniku i pieczesz ok 20 min w 180st. zazwyczaj, przecież jest napisane na opakowaniu- wystarczy przeczytać :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
musisz patrzeć czy nadja się do piekarnika-to przede wszystkim , zwykła blacha wystarczy, ja robię tak jak tam piszą , ale sprawdzam czy mi już smakują .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
właśnie są jeszcze w zamrażalniku... To są takie ogromne z biedronki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
zapraszam, wystarczy :)))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość NTH
probowalem w piekarniku i praktycznie niejadalne. niestety najsmaczniejsze lecz nie najzdrowsze sa smazone na oleju. problem polega bna tym ze nie kazdemu sie chce zwlaszcza jak ma ochote wieczorem na frytki ze nie wspomne o wietrzeniu przy mrozach mieszkania z zapachu smazonego tluszczu. moze i da sie jakies lepsze frytki w piekarniku przyrzadzic, ale na pewno nie takie tanie z kerfura :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość breeerr
najlepsza jest frytkownica :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mrożone to chyba w zamrażalniku, ale nie sjestem specjalistą więc w sumie może i w piekarniku. Ja kupuję w sklepie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×