Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona Szalomma

Moja mama uderzyla mnie w twarz jak zobaczyla jaka sukienke mam miec na studniow

Polecane posty

Gość nnnso sj
boska sukienka

Gość Cytrynkovaa
Sukienka faktycznie na studniówkę nie pasuje. Raczej na jakąś dyskotekę. Ale żeby od razu bić w twarz? Zalatuje mi tu lekką patologią.

autorko wydaje mi sie, ze Twoja matka cierpi na jajas powazna chrobe psychiczna. Jak mozna DOROSLA corke bic i to jeszcze po twarzy :( uciekaj od niej kochanie jak najdalej jesli nie chce sie leczyc.

Gość 13lat to trwało
no,chociaż jedna ma normalną matkę,co nie pozwala robić dziwki z córki.

Gość Wroclovianka
zgadzam się z Tobą ''13lat to trwało'' nareszcie jakaś matka interesuje się swoim dzieckiem. uderzenie w twarz, to może była lekka przesada, ale na dobrą sprawę nie mamy całego obrazu sytuacji. sukienka dobra na: dyskotekę, do burdelu i do łóżka.

Gość gggggoooogggggaaaa
ja uważam ze jest dobra tylko do burdelu i do łózka to nie kiecka to seksowna koszulka nocna

Gość ..NATALA..
Ta sukienka jest ładna,ale nie na studniówkę. W Twarz mama nie powinna Cię uderzyć.

autorko, szczerze jestem przerażona :D ja też mam teraz studniówkę i ja pieprze, nie wyobrażam sobie, żebym mogła iść na studniówkę w czymś takim i wcale nie jestem jakaś staroświecka, wręcz przeciwnie lubię imprezować i nie chodzę ciągle w golfach, ale na litość boską !!!!! w czymś takim mógłby mnie widzieć jedynie mój chłopak sam na sam, a nie pół szkoły a o nauczycielach to już nie wspomnę ! nie jedna "kreacja" prostytutki zasłania więcej niż ta sukienka. a co do reakcji Twojej mamy to rozumiem jej zdenerwowanie, choć bić Cię nie powinna. matko co się teraz dzieje na tym świecie to nie mam pojęcia... szanujmy się ! przecież można wyglądać elegancko i seksownie, nawet jeżeli sukienka jest do kolan - uwierz mi :|

Gość gggggoooogggggaaaa
kurwa jak ja miałam studniówkę 6lat temu to każda z nas była w sukience BALOWEJ a nie BURDELOWEJ!!!!!!!!!!!!

hahhahhahah,:classic_cool: to jest prowo. przecież nikt inteligentny nie założył by tego czegoś na wieczór, a Wy dajecie się podpuszczać:classic_cool: