Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rttdyut

Problemy z wagą, co zrobić?

Polecane posty

Gość rttdyut

Ważę ok. 60 lg, 170 cm zrostu, 21 lat. Studniuję, więc pory wstawania, spania, jedzenia róże. Zawsze ważyłam ok. 57 kg teraz mi się przytyło. Chciałabym schudnąć bez żadnych diet. Dodam, że kręcę na hula hoop 4-5 razy w tygodniu po 45 min, zaczynam biegać. I teraz pytanie, czy jeść śniadania? czy jeść tylko wtedy kiedy się jest głodnym? Dodam, że nie jem dużo, nie jem obiadów, czasami słodyczy, nie jest białego pieczywa, ograniczam do konieczności majonez jakies tuszcze, ziemniaki. Co mogę zrobić, że schudnać? Piję herbate zielone i czerwone, wodę mienralną, słodkie napoje okazjonalnie.

jedz o tych samych porach regularnie . o śniadaniu pamietaj i nie unikaj. wody też dużo pij. naprawde pomaga :D

Gość rttdyut
Dzisiaj zjadłam : 2 kromeczki chelba żytniego takie małe jedną z dżemem truskwakowym, a do drugiej małe jajko na miękko jabłko ok. 7 mac (w przeciągu jakiegoś czasu) paczkę gum rozpuszczalnych mamba 3 łyżki płatków owsianych, z otrębami żytnimi i ćwiartką jabłka +0,5% mleko Wypiłam 2 herbaty zielone, 2 czerwone i kawę. Czy to dużo? Staram się jeść regularnie, ale nie zawsze jest taka możliwość. W sumie jakoś głodu nie czuję, ale jem, bo wiem, że muszę.

robisz wszystko ok. czekaj na efekty i nie rezygnuj z ćwiczeń. pamiętaj o wodzie. powodzenia:D

Gość rttdyut
Oby... bo już w sumie od początku roku stusuję podbny tryp żywieniowy a efekyty marne. Jedynie w weekendy coś więcej zjem

Gość rttdyut
up

Gość aha i achhh
mace i mamby won. Za duzo pieczywopodobnych, za mało bialka. I chleb nie żytni bialy, ale razowy. I raczej nie łącz pieczywa z białkiem.

Gość rttdyut
razowy chleb jem typu pumpernikiel

Gość rttdyut
up

Gość rttdyut
up

Gość sniadania konsumuj
bezwzglednie! Pozniej jak glodna nie jestes to mozesz nie jesz. Ale sniadanie to podstawa ;)

Gość rttdyut
up