mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Witam. Na początek w wielkim skrócie przedstawie swoją sytuacje, a więc: dzien po okresie odbylam stosunek z finałem w środku, nastepnie w dni plodne odbywalam stosunki przerywane. Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Z góry dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yukkari Napisano Styczeń 24, 2011 W pierwszym przypadku - szansa nikła, w pozostałych - spoooooora. A tak btw - ty chcesz zająść w ciażę czy tylko lublisz ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 nie zajdę - dobrze, zajdę też dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 24, 2011 E tam, ja tylko na "przerywanym" jadę ;) w dni płodne też - ciąży nie było. Ostatnio w tzw. bezpiecznym czasie na całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 po prostu ciekawi mnie czy jeżeli nie doszło do wytrysku wewnatrz to czy jest szansa zajscia i to jeszcze w dniach plodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elsa21 0 Napisano Styczeń 24, 2011 gosiu, tak do 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 czyli rozumiem, że być moge a nie musze. 50%/50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elsa21 0 Napisano Styczeń 24, 2011 dokladnie tak malgorzatko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 malgorzatko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elsa21 0 Napisano Styczeń 24, 2011 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 z jakiej racji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elsa21 0 Napisano Styczeń 24, 2011 a takiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 Procentowo nikt Ci nie powie, mozesz byc i nie musisz byc. Szanse na pewno masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 24, 2011 chłopek, przecież już jest odpowiedź "procentowa" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 no w sumie racja szanse sa. to teraz nic tylko czekac ;] a mial ktos kiedys taki "przypadek"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czipsy z Biedronki 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Są tutaj topiki o wpadkach przy przerywanym, jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mróweczka007 0 Napisano Styczeń 24, 2011 znajoma właśnie mi powiedziala, ze nie ma szans zebym byla w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki34 Napisano Styczeń 24, 2011 jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze 3-2 dni przed spodziewanym okresem? niby wszystko bylo bezpiecznie, ale mozliwe ze cos zostalo na rekach a pozniej jakos zostalo "tam" przeniesione. martwie sie bo okres spoznia sie juz 5 dzien a ja coraz bardziej sie stresuje. "tam" jest sucho, zawsze przed okresem bylo dosyc mokro, a jak pojawia sie troszke sluzu to jest rozciagliwy, kiedys czytalam ze taki sluz wyklucza ciaze. wie ktos jak to jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 Jesli sperma zostala na rekach, to musiloby byc naprawde gleboko "wcisniete" zeby w ten sposob plemnik sie przedostal. Wbrew pozorom nie tak latwo zajsc w ciaze ;) Sprobuj zrobic test, moze sie uspokoisz wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki34 Napisano Styczeń 24, 2011 to juz sama nie wiem... tak samo boje sie testu... niby przed okresem powinny byc bezpieczne dni, bylismy zabezpieczeni, nie skonczyl we mnie, pozniej dokonczylam mu reka (troche glupio mi o tym pisac)... zaczelam sie bac dopiero jak nie dostalam okresu... mam 18 lat, boje sie reakcji rodzicow a chlopak mieszka 500 km ode mnie:( boje sie ze w momencie ukazania sie II kresek zostane z tym sama.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 Spokojnie, dokonczylas , i gdzie nastapil wytrysk? Bawilas sie pozniej jeszcze sama? Masz jakas zaufana kolezanke moze? pojdz z nia do apteki kupcie test i zrobcie to razem, bedziesz sie lepiej czula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta rocznik 87 0 Napisano Styczeń 24, 2011 yukkari W pierwszym przypadku - szansa nikła, w pozostałych - spoooooora. A tak btw - ty chcesz zająść w ciażę czy tylko lublisz ryzyko? Jak spore szanse przy stosunku przerywanym?????jeżeli facet jest niedojrzały, i nie wiem kiedy ma wyskoczyć to jasne że są szanse.W innym przypadku nie ma szans,otóż nie udowodniono naukowo,że w pejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia.!nakręcanie dziewcząt jedynie.!jakoś ja kocham się ze swoim facetem w płodne i niepłodne zawsze przez stosunek przerywany i jakoś w ciąży nie jestem.Płodna jestem bo byłam w ciąży(nie z takiego stosunku).Także najpierw trochę wiedzy a potem komenty.!! Jest to niebezpieczna forma antykoncepcji bo czasami chłopak poprostu "popuści"i trzeba facetowi zaufać i tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 MAsz racje, to metoda dobra dla doswiadczonych facetow, ktorzy potrafia panowac nad soba. Dobrze jest potrenowac ja przez dluzszy czas w gumce i jak juz jestesmy pewni to mozna bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Overdose Napisano Styczeń 24, 2011 Wiki34, najlepiej zrób test w dniu spodziewanego okresu, albo po tym terminie. Ja zrobiłam dziś, bo okres spóźniał mi się 4 dni. Wynik negatywny, godzinę temu dostałam miesiączkę. Lepiej sprawdzić i wiedzieć niż się niepotrzebnie stresować. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buuba Napisano Styczeń 24, 2011 jeśli współżyłam w dni teoretycznie niepłodne a 3 dni pozniej mialam miesiączkę która trwała około tygodnia i była obfita tyle, że wyjątkowo bezbolesna oraz 4 testy wyszły negatywne i było 'sucho' to mam się w ogole o co bać? dodam że teraz powinnam mieć okres 29 i czekam na niego z niecierpliwością.. czuję lekki ucisk w podbrzuszu i mam chyba wzdęcia. i nie mam żadnej wydzieliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta rocznik 87 0 Napisano Styczeń 24, 2011 buuba daj spokój nie jestes w ciąży.....zdarzają sie okresiki w trakcie ciąży ale jak sama piszesz Twoja była obfita.Dziewczyny nie schizujcie się aż tak.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magg94 Napisano Styczeń 24, 2011 Podobno w dni płodne z pełnym stosunkiem szansa jest 39% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 @buba nie ma opcji zebys byla w ciazy, naprawde, w sieci jest sporo informacji na temat okresu/ antykoncepcji, poczytaj, przynajmniej nie bedziesz sie stresowac na przyszlosc, sporo informacji zebranych w jednym miejscu znajdziesz na stronie wpadka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach