Gość Agynneess Napisano Styczeń 24, 2011 Nacjhętniej poslkie, nie tam żadne Kewiny, Brajany, Alany... Czekam na Wasze propozycje, ktore wam sie najbardziej podobaja Moje typy dla chłopca : Aleksander, Antoni, Borys, Cezary , Daniel, Emil, Filip, Florian, Franciszek, Gabriel, Grzegorz, Ignacy, Igor, Jerzy, Julian, Kamil, Konrad, Krzesimir, Leon, Leonard, Leopold, Maciej, Maksymilian, Marceli, Miłosz, Narcyz, Nikodem, Olaf, Oskar, Remigiusz, Seweryn, Stanisław, Szczepan, Szymon, Wiktor, Witold Ziemowit, Dla dziewczynki : Alicja, Anastazja, Aniela, Antonina, Apolonia, Ariadna, Blanka, Bogna, Celina, Dalia, Diana, Eliza, Ewa, Gabriela, Gracja, Helena, Inga, Irmina, Izabela, Jowita, Kalina, Karina, Karolina, Klara, Konstancja, Kora, Lena, Laura, Lidia, Lilia, Liliana, Lucyna, Luiza, Łucja, Magdalena, Maja, Marianna, Martyna, Matylda, Monika, Nadzieja, Nina, Oktawia, Sabina, Weronika, Wiktoria, Zofia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturks4 Napisano Styczeń 24, 2011 Ewa Krystyna + Ryszard Andrzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniiula Napisano Styczeń 24, 2011 a ja usłyszałąm gdzieś ostatnio imię dla dziewczynki Lawia i bardzo mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla chłopca Napisano Styczeń 24, 2011 KAJETAN :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula1283 Napisano Styczeń 24, 2011 Może Fabian dla chłopczyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justine90 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ja bym dała swoim dzieciom Ziemowit Aleksander i Aleksandra Justyna,albo Natalia Justyna.Ładne są też Paweł,Piotr, Weronika,Marcelina,Kalina,Jagoda,Ewa. Fajnie,że tobie się Ziemek też podoba:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justine90 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ja bym dała swoim dzieciom Ziemowit Aleksander i Aleksandra Justyna,albo Natalia Justyna.Ładne są też Paweł,Piotr, Weronika,Marcelina,Kalina,Jagoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie rozumiem szalu na Napisano Styczeń 24, 2011 franki stachy marie itp. stare imiona, panie franciszku w pracy beda mowic do niego albo panie szczepanie ja piernicze, czemu ludzie daja takie glupie imiona? A jak dziecko za granice na staz wyjedzie to nikt jego imienia nie wymowi. przeciez sa ladne normalne imiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie rozumiem szalu na Napisano Styczeń 24, 2011 i jeszcze imie zocha mnie rozwala :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupeczka z okieneczka Napisano Styczeń 24, 2011 Wiesław, Czesław, Zenobia ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale dlaczego w szoku ? Napisano Styczeń 24, 2011 Anna, Adrianna, Marianna, Maja, Daria, Natalia, Wiktoria, Wojciech, Jakub, Tomasz, Kamil, Adrian, Paweł, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juluś Napisano Kwiecień 26, 2011 dziewczyny: ala maja karolinka lucynka zuza marysia ola kamila;) chłopcy:kamil jaś łukasz grześ bartek paweł piotr michał :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Dla dziewczynki: Małgorzata, Maja, Lena, Magdalena, Nina, Nadia. Dla chłopca: Amadeusz, Kuba, Szymon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Mira królik Napisano Czerwiec 15, 2011 Mi się podoba:Roksana,Julka i Angelika A dla chłopca:Marek,Aldek,Bartek i Jakub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Mira królik Napisano Czerwiec 15, 2011 Jeszcze mi się najładniej podoba imię dla dziewczynki:Ela A dla chłopca:Kamil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smfkjse Napisano Czerwiec 15, 2011 Chłopak: Wiktor, Maksymilian, Dawid Dziewczynka: Laura, Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Mira królik Napisano Czerwiec 15, 2011 Moja ulubiona płeć to dziewczynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 moje typy dziewczynke juz mamy i jest Emma Charlotte a jak bedzie chlopiec to: Odin albo Bullweu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MamaLipiecc Napisano Czerwiec 15, 2011 Ja mam dla córki Martynka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SmerFnaLala Napisano Lipiec 24, 2011 dla dziewczynek: 1. Julia 2.Lena 3. Zuzanna 4.Natalia 5.Klaudia dla chłopców: 1.Artur 2.Krystian 3.Kamil 4.Sebastian 5.Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Lipiec 24, 2011 Sandra Laura Liwia Łukasz, Piotr, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abdul mah madin Napisano Lipiec 24, 2011 Michał najpiekniejsze imie pod sloncem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zona muzulmanina Napisano Lipiec 24, 2011 nieprawda bo Ahmed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TheLoveWorld Napisano Maj 11, 2012 Mam na imię Asia podajcie albo Asia Joanna imię piękna jak moje albo Ola Zuzia Krysia Magda a dla chłopca Jasiek Piotrek Czarek Kuba Bartek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Lunia1212_ Napisano Maj 11, 2012 Moje imię to Kinga Kinia i coś w tym stylu a polecam wam:Selenka,Iza lub Julka Julka to przepiękne imię ale najładniejsze jest Kinga jak me a dla chłopca polecam śiłaków takich podężnych jak Olek,Jędrek,Jasiek lub Franek fajowe imiona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frankie_Stein 0 Napisano Maj 11, 2012 Aleksandra, Emilia, Justyna, Natasza, Joanna Jakub, Maksymilian, Maciej, Dariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NaTm15 i neppop Napisano Maj 11, 2012 Ten nick to jest od mojej najki od ggg i gry.pl i 2 czyli Natalki i Julki a ja jestem Kinga Kingunia mówią na mniee ale polecam moje i Julka oraz Nati! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paniadwokat Napisano Maj 11, 2012 DOBRAWA,HUBERT,BORYS,BRUNO,LENA,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiedżma ple ple ple PLE Napisano Maj 11, 2012 Julianna,Lilianna..... Maciej.Krzys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chujoowy maciek Napisano Maj 11, 2012 Patryk tak dam synowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach