Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawee...

Problem

Polecane posty

Gość ciekawee...

wczoraj kochalem sie z dziewczyna i po seksie zobaczylem ze prezerwatywa jest peknieta...nie doszedlem w niej lecz mam pewne obawy....mowila ze w piatek skonczyl sie jej okres...poradzic jej zeby poszla do lekarza po tabletke 72? prosze o odp

Gość ciekawee...
up

Gość ciekawee...
poradzcie!!

Gość ciekawee...
plis:(

Gość amelka13579
Nie wystarczająca długośc ? Wejdz na dyskrecja.pl

dla pewnosci lepiej wziac tabletke po by potem nie zalowac ze sie tego nie zrobilo

Gość ciekawee...
a jak wezmie jutro to jeszcze zadziała?

Gość jaka ja...
Ajjj tam gówno prawda.Nie ma co brać i tak zbyt szybko by była owulacja i...ciąża! Nie bój się stary, nic nie będzie!!!

Ty wyzej- bedziesz placil potem alimenty jego lasce? dla pewnosci lepiej wziac, tez mialam taka sytuacje w 6 dniu cyklu i dla pewnosci wzielam

UWAGA!!! Summer jest na usługach mafii farmakologicznej. Dlatego wciska wszędzie swoje pigułki. nie wierzcie jej. Poczytajcie tutaj: http://forum.wp.pl/fid,190,tid,572620,fullText,1,temat.html?ticaid=1ba8c Napisał to znany znawca ze znanego radyja.

Problem jest taki, że nic nie pękło a tylko idiotus completus zaufał babce która teraz sobie z niego penisa ciągnie. Rada jedna. Nie wierzyć w kobiece zabezpieczenia.

Gość ciekawee...
summer a jaki jest koszt? i czy lekarz przepisze to na bank? bo cos czytalem ze czasami nie chcą...

ja bylam na pogotowiu bo bylo pozno i zaden nie chcial mi przepisac twierdzac ze sa katolikami ale jak pozniej poszlam do ginekologa to przepisal mi recepte bez zadnego ale, placilam ok 45 zlotych

Gość ciekawee...
aha...no taki kraj:/...ale dzieki wielkie za informacje...zajebiscie mi pomogłaś...tylko mam nadzieje ze dziewczyna pojdzie...zeby nie gadala ze na bank nic nie bedzie...to chyba jej wcisne na sile...:P

jedna lekarka na pogotowiu upewniala mnie ze na pewno nie wpadlam ale po co kusic los, lepiej ja namow na ta wizyte u ginekologa

Gość ciekawee...
ok...bo to troche by bylo lipnie...:P dzieki raz jeszcze...trzymaj sie

Gość lacky86
Jeśli twoja dziewczyna ma regularny cykl to NIE MA OBAW! Jajeczkowanie wypada pomiedzy 14 a 21dniem cyklu, szkoda czasu, pieniędzy i wątroby. Każdy ginokolog ją wyśmieje bo dwa tygodnie po okresie są dni niepłodne i BASTA

Gość ciekawee...
popieram summer...troche sie naczytalem..i nie ma takiej reguły...to zalezy od wielu czynnikow...pozdro

Gość jesteś mężczyzna
czy pizda? Ruchać to umiesz a wychować to nie? Do ruchania się bierzesz? To weź sobie buraku jebany za kozę... skurwysyn jebany..

Gość ciekawee...
jestes mezczyzna...haha...dawno sie tak nie usmialem..ze Ty jestes zyciowa porazka to mnie nie interesuje i nie moja wina ze takie gowna robia ze pekaja...i sie zastanów w ogole co piszesz...zakoncze ta wysoko ceniona konwersacje z Toba...pozdro

Gość jesteś mężczyzna
no tak cyjanek też załatwi sprawę, nie będzie musiał płacić alimentów

Bez obaw - 14 i 15 dzień po okresie jest płodny, więc nie ma możliwości... Ja całe zycie bez zabezpieczenia i nigdy ta reguła mnie nie zawiodła, a okres mam bardzo nieregularny...

Gość jesteś mężczyzna
gówno to się robi jak się dzieci zabija szmato, co tu wymagać od cienkiego lateksu? Kurwa tak to jest jak się zero za seks zabiera

14 i 15 dzien po okresie to 19 dzien cyklu, jezeli tak durnowata metoda Cie nie zawiodla to mozliwe ze albo Ty jestes bezp albo Twoj facet