Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.k.w.z.

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość m.k.w.z.

Witam, potrzebuję obiektywnej oceny mojej sytuacji. Bo ja już sobie z tym od kilku dni nie radzę. Kilka miesięcy temu zostawił mnie facet.. do tej pory to przeżywam, choć już jest lepiej. Od jakiegoś miesiąca zaczął się do mnie odzywać dawny "znajomy", z którym ponad 2 lata temu coś mnie łączyło. Ten dawny znajomy bardzo mnie ranił w tamtym czasie, straciłam zupełnie do niego zaufanie. Ale on teraz bardzo chce to wszystko odbudować, bo niby dopiero zrozumiał co stracił. Ja mam 22 lata, on 24. widzę jak bardzo się stara, ale ja nie jestem pewna, czy tak bardzo nadszarpnięte zaufanie da się odbudować ... Wciąż też mam małą nadzieję, że poprzedni facet, który mnie zostawił jeszcze wróci. ale to chyba złudne nadzieje.. w każdym razie czy jest sens starać się odbudowywać wszystko to, co ten dawny znajomy spieprzył delikatnie mówiąc?? z góry dziękuję. bo sama mam mętlik w głowie :(

Gość kaszmirrrr
Jesli coś czujesz do byłego to możesz spróbować. Ale wydaje mi się, ze raczej chodzi ci o to, zeby być z kimś - nieważne z kim. Jesli tak, to może lepiej nie odgrzewać kotletów?