Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elamorela

Czy jak facet robi wam palcówke to macie orgazm?

Polecane posty

Gość elamorela

bo jak mi robi to nie mam i nie wiem co zrobić (on lub ja) żebym doszła. jest mi przy tym przyjemnie ale wiem że nawet nie mam blisko. prawde mówiąc boje się że jak zaczniemy uprawiać seks to też nie będę mogła dojść. sama potrafie się zaspokoić ale przy nim jeszcze nigdy mi się nie udało a podnieca mnie ... jestem mokra i wgl. macie jakieś rady?

Ja raz doszłam w taki sposób, fajnie, ale on pokrzywdzony :) Później musisz męczyć się, żeby go zaspokoić. Co poradzić? Nie mam pojęcia - nigdy nie miałam takiej potrzeby, zawsze to zaliczaliśmy raczej do gry wstępnej. Weźcie jednym palcem po łechtaczce, drugim "wsady" i może się uda :) Powodzenia.

Gość elamorela
ja tam lubie go zaspokajać i dla mnie to żaden kłopot. dzięki za rade. mam nadzieje że jak mi kiedys włoży penisa to przez to że jest dłuższy jakoś też będzie pieścił punkt G i wtedy dojde. jak myslicie?

U wiekszosci kobiet łechtaczka odpowiedzialna jest za orgazm Więc ucz go jak ma ciebie "dotykać" żebyś doszła i nie stresuj się tym że nie możesz dojsć bo tak nie dojdziesz a raczej zajmij się skupianiem nad odbieraniem przyjemności z tej stymulacji