Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PR dzidziuś

PROSZEK "DZIDZIUŚ"

Polecane posty

Gość PR dzidziuś

nie miałam tego proszku jeszcze pierwszemu dziecku prałam w Loveli i Jelpie (któryś podobno uczula tak powiedział mi pediarta) chyba lovela a teraz dola drugiego dziecka planuję kupic proszek DZIDZIUŚ tylko nie wiem jak to jest z ewentualnym uczuleniem polecacie go, miła go ktoś?

Gość autorko jestes jak najbardziej
a ja od poczatku prałam w normalnym dorosłym proszku i nic nie było, wiec po co odrazu kombinowac skoro moze byc wszytsko ok?

Gość PR dzidziuś
po zakończonym praniu usypuję sobie ściechę tego proszku i lubieżnym uśmiechem wciągam go do nosa :classic_cool:

Gość karolina198777
Może ale nie musi być ok zaoszczędzisz kilka groszy a dziecko może przez to cierpieć. Co za nieodpowiedzialne matki z co niektórych

Gość PR dzidziuś
przecież to nie ja będę cierpieć

Gość dnvl
Ja prałam w Dzidziusiu i nic dziecku nie było, stopniowo przechodziłam na proszek dla dorosłych i nie było żadnej reakcji uczuleniowej no ale wiadomo, każde dziecko może inaczej zareagować. Autorko kup Dzidziusia a jak tylko zauważysz, że jest coś nie tak zawsze możesz kupić inny :)

Gość ma-ma...
Ja początkowo prałam tylko w dzidzisiu i jest super! Ma subtelny zapach i pozytywną opinię CZMID. Polcam Ci go!

Gość PR dzizdiuś
te podszywy z dnia wczorajszego to nie moje.... dziękuje za wszelkie sugestie mimo wszystko wypróbuje go ktoś pisał ze zaoszczędzę parę groszy...że może uczulic....co za nieodpowiedzialne matki....- ODPOWIADAM: właśnie jestem odpowiedzialna , zapytałam ile moze z matek (niewiele się wypowiedziało) miało problem z tym proszkiem wiadomo one mogły mieć a ja nie (kazde dziecko jest inne) a co do mojego pytania...w nim pisałam że używałam loveli i jelpa (ponoć najlepsze proszki) i co????....pediaatra odradzała jeden z tych proszków...co więcej radziła prac W PŁATKACH MYDLANYCH...PÓBOWAŁAM efekt: ubranka jakieś taakie niedoprane, lekko sztywnawe, pralka z nalotem, ubranka bez przyjemnego zapachu dziecko moje nie miałao alergii na proszek (a na co innego jak się okazałao) teraz piorę 2-latce w zwykłym proszku (już od roku) i nic jej nie jest CZASEM TE PROSZKI DLA DZIECI TO NIC WIĘCEJ JAK NACIĄGANIE NA KASĘ RODZICÓW... a mimo to sa na te proszki nie raz uczulenia...ciekawe dlazcego??...skoro producent uwaza że jest to proszek hipoalergiczny

Gość proszek555
wiadomo najlepiej sprawdzić pod wzgledem ewentualnej alergii a potem albo zmienić na inny albo zostawić