Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Prosze o szybka odpowiedz !

Polecane posty

Kochałam sie z chłopakiem i on nie doszedł we mnie tylko na zewntarz. Zrobilismy to jakies dwa tygodnie temu, Niby mam mieć okres 27 ale boje sie ze moge byc w ciązy.. Gdyż nikiedy mialam temperature 37coś Ale jak zaczełam mieryc co rano o tej samej porzej przed wstaniem z łozka to mialma 36,6. Pare dni temu mialam gęsty biały sluz.. Co to oznacza?

Gość jeju jeju jeju
masz mieć okres za 3 dni a ty już panikujesz .podwyrzszona temp. to chyba ten stres jaki przerzywasz a nie ciąża .a na drugi raz kupcie cobie gumki albo coś bo to że wytrysk był na zewnątrz to nie znaczy że mini kropelko nie wyleciała mu w tobie to tak na przyszłość

A co oznacza biały gesty śluz ? to normalne przed okresem

Gość prawdziwy facetzjajami
to nie lepiej mu zrobic laskę z połykiem...

Gość jeju jeju jeju
to ty okresu nigdy nie mialaś czy co? jeśli tak się będziesz stresować to okres z tedo powodu też możesz mieć póżniej nie patrz na śluz na temperature na rosnący brzych czu wymioty bo takie objawu to zazwyczaj w 2-3 miesiącu się odczywa a nie 2 tyd. po zapłodnieiu. jak chcesz byś pewniejsza to zrób test rano z pierwszego moczu w dniu kiedy masz dostac okres albo i 2 dla pewności ale NIE PANIKUJ

Gość jeju jeju jeju
napewno nie jest to oznaka ciązy, być może zawsze go miałaś przed okresem ale nigdy na to uwagi nie zwracałaś

Gość jeju jeju jeju
nie martw się zrób za 3 dni ten test, a na drugi raz pomyślcie o zabezpieczeniu bo uwierz mi że z faceta kropelka wyleci której nawet w tobie może nie poczuć to nie jest zabezpieczenia wytrysk na zewnątrz