Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaciopka

biała wydzielina?!!!

Polecane posty

Witam, mam pewien intymny problem.. Współżyję z moim chłopakiem od roku. Nie stosujemy antykoncepcji. Nie mieliśmy nawet jak wpaść, ponieważ nigdy nie spuszczał się w środku, ani w okolicach intymnych, tylko dwa razy w drugą dziurkę, raz mi tylko wyciekło podczas płukania tego (woda z mydłem, wiem, że wtedy mydło [subs. chemiczna żrąca dla niektórych komórek]zabija plemniki). a jakbym miała już wpaść, to bym miała objawy, bo współżyliśmy tak ostatnio 15.01 ostatni okres dostałam 31.12 (;///) i trwał 7 dni. możecie mi powiedzieć co oznacza taka biała, gęsta, ale nie lepka wydzielina z pochwy? koljny okres powinnam dostać w przeciągu tego tygodnia.

Gość Jelcz342
Seks bez zabezpieczenia to pewna ciąża.

Gość Jelcz342
Sex bez zabezpieczenia = się ciąża niechciana.

Gość biale uplawy
zgubilam literke

Gość jadzkaa
głupiutka jesteś...za sex się bierzesz,a własnego ciała nie znasz,poza tym kompletnie żadnej wiedzy nie posiadasz...ile Ty masz lat ? i ten tekst z mydłem...żenada !!

jadzka, żadna żenada, mydło jest chemikalią żrącą dla komórek gametycznych (lekcja biologii się kłania) ponieważ są to najwrażliwsze komórki, każde połączenie nasienia z mydłem unicestwia plemniki. pozdro. płukanie - no pomyśl, umyłam se tyłek; p taki serek jakby, troszkę dziwnie pachnie, 31 powinnam okres dostać. sądzicie że to dni bez płodne? takie przed miesiączką? czasem właśnie mam tak przed okresem, ale raz w mniejszych ilościach lub w ogóle ;p

Gość Magg94
Ja też się stresuję że zaszłam chociaż to nie możliwe a co do wydzieliny moja też jest jakby biaława.... ale normalna konsystencja. Kiedyś miałam właśnie takie serowate upławy, kilka dni smarowałam maścią Clotrimazolum (w aptece bez recepty około 3 zł) i przeszło:)

Magg94, na pewno pomaga? bo to dość uciążliwe ;/ okres idzie bo cycki zaczynają mnie bardzo boleć i mam zmienne nastroje :P po prostu jestem ciekawa, co może to oznaczać ;)

Gość Magg94
Clotrimazolum pomaga na podrażnienia, ja się jakimś cudem z tym wyleczyłam :) Miałam długo nieprzyjemny zapach, serowate upławy, bóle a nawet krwawienia warg sromowych. Kilka dni smarowania wieczorem i przeszło :)

nieee, bez przesady :D. właśnie mam problem ;/ dostałam okres (prawidłowo!) ale kurdeż no jest jakiś taki słabszy. nie plamienie, bo wiem, ze plamienie to tak, że tylko małe kropelki czy cóś, a ja mam normalnie wszystko, tylko że ten okres jest jakby no słabszy? mniej obfity- tak to nazwę. i to drugi raz w styczniu był słabszy a zamiast trwać 5 dni, trwał 8. nie wiem czemu tak się dzieje. nie biorę żadnych tabletek, jestem zdrowa. O.o

Gość skad wiesz, ze jestes zdrowa
skoro do lekarza nie idziesz? Biala wydzielina... Seks bez zabezpieczenia... A tak jeszcze a propos ciazy i okresu - kolezanka krwawila do 3 miesiaca, regularnie. Jedynie dziwilo ja, ze okres skapy :-P

*epicki klaps na mordę* lekcja biologii dział zapłodnienie... nie ma opcji abym zaszła w ciążę, jest to nie realne, ponieważ mój chłopak nie sfinałował w środku w pochwie, tylko w dupce :P białą wydzielinę mam zawsze przed okresem, ale nie w takiej ilości. a zdrowa jestem, że nie jestem przeziębiona ani nie mam grypy, nawet kataru. poprzedni miesiąc też miałam skąpy okres, ale w zamian za to dał mi popalić przez 8 dni, a nie tak jak zawsze przez 5. ludzie są magiczni, zapłodnić kogoś przez spust w tyłek. epickie.

nie doczytalam, ze chodzilo o seks analny. Swoja droga gratuluje tej "metody antykoncepcyjnej"...

biala wydzielina, jak piszesz serkowata, "troche dziwnie pachnie" to nie jest oznaka zdrowia, wrecz przeciwnie... Kiedy w koncu pojdziesz do ginekologa?

a przepraszam, co Cię obchodzi kiedy pójdę? to chyba moja prywatna sprawa? jakbyś koleżanko nie wiedziała 70% ludzi tak robi. na pewno. nie wiem ile masz lat, ale mi się wydaję, ze chcesz zrobić z siebie wielkie guru wiedzy na temat ciała kobiecego. każda kobieta jest inna!!! a napisałam, ze dziwnie pachnie? pardon - ma taką konsystencję i występuje to u mnie od kiedy miesiączkować zaczełam czyli od 11 roku życia. zawsze mam to tydzień przed okresem.

ps. OD KIEDY DO CHOLERY SEKS ANALNY TO ANTYKONCEPCJA? O.O lepsza jesteś od huragany Katriny, już wiem czemu tornada & huragany noszą kobiece imiona.. nie dość, że ostre jak wygłodniałe piranie to pieprznie co ślina na język przyniesie. to ja raczej powinnam się spytać ile masz koleżanko lat. seks analny nie jest antykoncepcją !!!

wiesz co to ironia? ...z tego co czytam, jestem pewna, ze nie...

to powyzej a propos seksu analnego jako metody antykoncepcji (wyjasniam, bo czytac miedzy wierszami nie potrafisz) a pewnosci, ze jestes zdrowa nie masz, dopoki nie pojdziesz na kontrole do ginekologa... Poczytaj... Wyzej wspomniane podreczniki bilologii rowniez. Ale fakt, zdrowie Twojej dupki, to nie moja sprawa. Tyle, ze sama zapytalas - co myslec o bialych uplawach..?

propo ironii, ironię zaznacza się w cudzysłowiu. każdy polonista Ci to powie. białe upławy są w zupełności normalne : /

Gość ironia zawsze w cudzyslowie
???? Od kiedy? ...jestem polonistka... Chyba kiepsko wyksztalcona :-D

Gość ironia zawsze w cudzyslowie
jeszcze jedno: piszemy "a propos" "s" sie nie czyta ;)

do proposu się zgodzę... ale z ironią, to sory, chyba świeżo po studiach koleżanko jesteś. każdy polonista, który mnie uczył - wybacz, ale kazał mi brać ironię w " ..."

Biala wydzielina bardzo czesto sygnalizuje rozwoj kandydozy, badz grzybicy jak kto woli (jedno i to samo. Biala wydzielina zmienia sie pozniej w konsystencje twarozku wiejskiego, czasem towarzyszy temu nieprzyjemny zapach, swedzenie i bol przy stosunku. Uplawy moga miec kolor od zoltego do zielonego. Masz Clotrimazolum kosztuje 3 zl i nie jest na podraznienia ale tylko i wylacznie na grzybice. Wystarcza 3-5 dni i jestes zdrowa. Radzilabym jednak pojsc do ginekologa ;) Ciaza nie ma co sie obawiac, bo takowej nie ma ;) Takze ''uprzejme'' kobietki, nie wprowadzajcie autorki tematu w blad.