Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkanajglupszegokierunku

sesja sesja... nic mi sie nie chce

Polecane posty

tyle mam rzeczy do zrobienia zarywam noce malo jem nie mam na nic czasu a wiecie co robie? nic.totalnie nic.najchetniej to bym caly dzien spała i nie ruszala sie z lozka. nie umiemsie zmusic do dzialania wszystko jest takie bezsensowne ehh .. co mi jest :

Gość co sie stało?
dokładnie. mi zostały 4 dni na zdanie ośmiu egzaminów... :O:O obiecuję sobie, że dziś się zacznę uczyć.... :( a wiadomo jak będzie.

ja mam mniej ale mam duzo prac do zrobienia bo kierunek artystyczny.. jutro mam egzamin na ktory powinnam sie uczyc tydzien wczesniej bo tego duuuzo jest a jakos tak zlecialo.. w ostatni piatek mialam egzamin na ktory zaspalam bo uczylam sie cala noc znaczy hmm w sumie to sie nei uczylam tylko jakos tak sobie czytalam co i jak mniej wiecej no i jakos o 5 sobie zasnelam a ze mialamna 8 to zaspalam. na jutro musze jeszcze zrobic jakas prace z matematyki,wogole po chuj mi matematyka na tych studiach>.. no i jakos tak nie moge sie zebrac. ale dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam hehe

Gość co sie stało?
:) i tak zdamy ;) nie ma innej opcji :)

Gość jak_to_jest?
a co studiujesz? ;) MIMO WSZYSTKO, prędzej czy później... BĘDZIE DOBRZE:D

Gość jak_to_jest?
zasnęłaś już? :D

edukacja artystyczna. nie zasnelam tylko postanowilamsobie sciagnac jakis film bo mam szybki internet w nocy. i tak wyglada moja nauka filmza filmem potem mi sie nie chce uczyc ide spac na drugi dzien wstaje o ile wstane ide na jakies zajecia cos niby tam robie ale nienawidze tych kolosow egzaminow i wogole bezsens ... ide chyba spac. nastwaie budzik na 8 i coś wymysle. w sumie jeszcze 3 nie ma to wczesna godzina heh

Gość jak_to_jest?
serio uważasz że Twój kierunek jest beznadziejny? :D haha, sorry ale na prawdę nie jestem w stanie Cię zrozumieć albo w to co piszesz ;] nie przeszkadza Ci Twój styl nauki i w ogóle? choć nie mówię że sama jestem idealna ;)

Gość ?????
miłość? ja ostatnio na nic nie mam czasu ani ochoty bo tęsknie:-(milion mysli mam ,jeden wielki metlik załamanie nerwowe,Boże proszone weź k**a cofnij ten zasrany czas!!!

Ja to samo środek sesji a ja zamiast sie uczyć top biore sie za wszystko inne tylko nie za nauke , masakra nie moge sie ogarnąć

Gość jak_to_jest?
a co się stało że chcesz cofnąć czas ? :(

Gość ?????
coś strasznego, za dużo pisania, jeżeli jakaś dziewczyna nie jest pewna uczucia, chce pogadać, mogę opisać moja nieciekawa sytuacje ,głupiej decyzji która podjadam,zmieniając dosłownie wszystko ,nie tak jak tego chciałam , bo taka byłam głupia zapatrzona na siebie :-((

Gość stasiek z pod monopolowca
pierdolcie sie skorwysyny wy

Chyba wszyscy studenci a napewno większośc ma ten ból podczas sesji, że wszystko wychodzi lepiej niż nauka. Też czuję ciśnienie, że trzeba by się pouczyć, a zamiast się uczyć siedzę na necie, albo wychodzę z domu lub śpię. Na dodatek w dzien pracuje i jak wracam to już totalnie nic mi się nie chce, no może jedynie spać.:O:O:O Niech moc będzie z Wami:P

Gość będzie dobrze penisy i łechty
do góry

Gość bajaderkaaa
zachce Ci się jak wejdziesz na www.pogrosiku.eu wszyscy nowi maja świetną ofertę, po rejestracji dostaje się ja mailem

nie chcialo mi sie wstac i nie bylo mnie na egzaminie... za tydzien babka wyznaczyla termin ale wydaje mi sie ze nie bedzie mi sie chcialo wstawac

Gość sesyjka ehhh
wszystko dobre byle nie nauka, skąd ja to znam. ;P a do tego wyrzuty sumienia, że się nie uczę ;p