Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasqala

Brak krwawienia w ciagu 7 dni przerwy

Polecane posty

Gość fasqala

Witam! Jak sam temat glosi mam wlasnie ten problem. Dzisiaj jest już 9 dzien. zawsze krwawienie wystepowalo u mnie w 7 dniu dopiero. W zwiazku z tym mam pare pytan(biore Diane-35) 1. Czy to ze jestem chora od 5 dnia przerwy i zarzywam antybiotyki ma wplyw na nie pojawieniu sie krawienia? 2. Czy mozliwa jest ciąża kiedy jest to skonczone 4 opakowanie i nigdy nie bylo konczenia we mnie? 3.Czy krwawienie moze pojawic sie jeszcze mimo rozpoczecia 5 opakowania? Bardzo prosze o odpowiedz na te pytania. Juz nie wiem co mam myslec.

Gość zgupialam83
po kilku latach brania Yasminelle mialam taka sama sytuacje balam sie, ze cos nie tak jest - kiedy wykluczylam ciaze (badania krwi), polazlam do lekarza gin i powiedzial mi najmadrzejsze zdanie na swiecie "organizm kobiety to nie zegarek" , raz na jakis czas takie rzeczy maja prawo sie zdarzyc... normalnie bralam tabsy i okres przyszedl w kolejnej przerwie :) powodzenia

1. tak może mieć wpływ i pewnie miało 2. nie ma możliwości ciąży - ale zawsze można się upewnić testem ciążowym 3. najprawdopodobniej krwawienie nie pojawi się, aż do kolejnej przerwy

Gość fasqala
Dziekuje za odpowiedzi;) Krwawienie wystapilo 9 dnia mimo zarzycia drugiej tabletki. Jak widac wszystko jest mozliwe. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje