Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalska123123124

Matura 2011

Polecane posty

Gość Pytalska123123124

No własnie... niedługo matura :D Chciałabym zdawać mature z biologii i mam pewno pytanie. Czy w tym roku mogłabym zdawać 2 na raz? tzn podstawową i rozszeszona? Bo jeśli tak nie można to się trochę boję :( Podstawowa jest dla mnie banalna,a rozsz znowu może okazać się zatrudna,i wolałaym zdawać 2 na raz. No Jak jest dziewczyny, wiecie coś?

Gość Pytalska123123124
Czy to prawda, że na maturę trzeba ubrać CZERWONE MAJTKI ? Czy te majtki mam przed praniem potem dać w prezencie mojemu chłopakowi ?

Gość Pytalska123123124
ktoś się podemnie podszył... tylko niewiem poco ? wznawiam pytanie odnośnie matury

Gość Pytalska123123124
Czy nikt nie będzie widział, jak podczas matury, pod stolikiem, będę się masturbowała ?

Gość ja juz mam mature za soba
ale chyba teraz jest tak ze jak chcesz zadwac rozszerzona to MUSISZ tez zdawac podstawe.

Gość ginna77
I tak musisz najpierw napisac podstawe by moc przystapic do egzaminu rozszerzonego. Wiec jesli zdasz podstawe, a potem rozrzeszenia nie to liczy sie podstawa wiec z biologie i tak masz zaliczona tylko podstawowa. A nie lepiej porozmawiac o swoim watpliwosciach z sorka od biologii?;)

Gość Pytalska123123124
No właśnie nie jestem na profilu biologicznym i mi się skończyła już biologia (rok temu). Czyi tak czy siak muszę zdawać podstawowy? Jeżeli tak to to jest dla mnie super rozwiązanie. Ale czy jesteś pewna że tak jest?

Gość ginna77
tak jestem pewna , ze tak jest. Ja chce zdawac matematyke rozszerzona, a mimo wszystko musze razem ze wszystkimi podejsc do podstawy, a potem pisac rozszerzenie.

Gość Pytalska123123124
No ale widzisz. Matematyka to co innego bo ją muszą wszyscy zdawać, tak samo jak polski. Tylko angielski teraz chyba rozdzielili że jak ktoś chce zdawać rozsz to nie idzie na podst

Gość ginna77
To w takim razie najlepiej będzie zapytać się nauczycielek w czkole będą najlepiej zorientowane.

Gość ginna77
a z angielskim to jest tak, ze i tak trzeba podstawę pisać:) nie rozdzielili tego w tym przypadku

Gość Pytalska123123124
Same problemy z tą maturą :( Co roku coś zmieniają. Tak czy siak napewno sie zapytam, ale mam nadzieje że wyjdzie tak jak mówisz

Gość 1992 - the best ;)
Ja kuję z matmy od trzech tygodni. Na szczęście mam fajnego korepetytora :P Ale już mam szczerze dość. ;( A zostały nieco ponad 2 miechy. Jak Wasze nastroje?

Gość jo jo jo
Ja tam mam na to wyrąbane.:D Przecież każdy zdaje maturę!!!

Gość quiet
jasne "jo jo jo" kazdy zdaje :) ale ilu poprawia :P macie jakies ciekawe rozwiązanie odnośnie nauki ?? Bo u mnie na wsi to ciężko o kogoś kto dałby mi dobre korepetycje ;/ w sumie musze polegać na sobie i starszej siostrez ale ona głównie siedzi na uczelni i do domu tylko na weekendy wraca ;/ a w głowie dalej pustka :P

Gość quiet
hej sluchajcie dostalem fajny cynk na strone z korkami online www.uczymy24.pl fakt, że jeszcze nie testowałem jak chodzi ale sam pomysł mi sie podoba :) jak dla mnie rewelacja tylko, żeby fajnie śmigało ;)

Gość orszulka92
No właśnie słyszałem, że z tym różnie bywa. Piszą, że wystarczy 1MB (tyle to mają wszyscy), ale jak to wygląda w praktyce?

Gość smerfetafeta
Kiepsko.

Gość A jak jest z historią?
Podstawę też się zdaje, czy tylko rozszerzenie?

Gość też zdaję w tym roku
Matura obowiązkowa (polski, matma, angielski) jest dla wszystkich na podstawie, więc jeśli ktoś chce zdawac poziom rozszerzony to podchodzi do matury na 2 poziomach.Ale tak jest tylko w przypadku tych 3 obowiązkowych przedmiotów:) Każdy inny możecie zdawać albo na podst.albo na rozszerz.:) swoją drogą bez takiej wiedzy wypełnialiście deklaracje maturalne? pozdrawiam tegorocznych!

Gość A jak jest z historią?
Ja wiem, że piszę tylko rozszerzenie, ale to pytanie mnie zdziwiło i lepiej się upewnić.

Gość też zdaję w tym roku
Jasne, ja też zawsze upewniam się po 100 razy;) ale faktycznie dość zaskakujące pytanie, biorąc pod uwagę te deklaracje.O rozszerzona historia, podziwiam:)