Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karkowianikia

za krótka suknia slubna....

Polecane posty

Gość karkowianikia

Mam problem kupiłam suknię pronovias gladiolo http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.bestbridalprices.com/images/pronovias/large/Gladiolo.jpg&imgrefurl=http://www.bestbridalprices.com/pronovias-wedding-dresses-style-gladiolo-p-54444.html&usg=__tLTWUTtlwruEsLovxu_c7Uj_I5w=&h=2000&w=1300&sz=243&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=IPknFUBrra3rKM:&tbnh=166&tbnw=104&ei=jIM-TYzZMpSFswbmt7zjBA&prev=/images%3Fq%3Dpronovias%2Bgladiolo%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1503%26bih%3D645%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1205&vpy=51&dur=1260&hovh=279&hovw=181&tx=50&ty=118&oei=jIM-TYzZMpSFswbmt7zjBA&esq=1&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:8,s:0 Fakt była ona niedroga i mogłabym kupić kolejną ale w tej jestem zakochana. Niestety mam wrażenie, że jest ona na mnie za krótka. Jest 7-8cm nad ziemią jak mam juz na sobie buty (mini obcasik 1cm i taki będzie na slubie). ma ktoś jakieś pomysły jak ją przedłużyć? Myślałam, żeby znaleźć taki sam materiał i doszyć go na kole(mam w komplecie małe koło) by suknia była dłuższa o te 4-5cm. ma ktoś jakieś pomysły? Czy raczej sobie darować i poszukać innej?

najlepiej zanieś do krawcowej i zapytaj...ja jeśli bym coś doszyła to taki sam materiał na całej długości sukni (od pasa do ziemi) tak żeby wystawał spod tego krótkiego...albo całą spódnicę zmienić po prostu na nową... ale lepiej zapytać krawcową...

Gość effy.
ja miałam problem kiedys taki ze zwykła sukienka i doszyłam koronke, efekt byl lepszy niż jakby miala być dłuzsza bez koronki. A koronki są do grubości nawet 10 cm !

Gość karkowianikia
tylko, że u mnie doszycie koronki wyglądałoby nieciekawie. chyba udam się do krawcowej. wymian a całej spódnicy jest też jakimś wyjściem.

Gość karkowianikia
wystarczy wpisać w google 'pronovias gladiolo' i wyskakują zdjęcia

Gość Olallala
Suknię trzeba zamoczyć w ciepłej wodzie i obciążyć - np. wieszakami do spodni. Powinna urosnąć ok 5 cm.

Gość karkowianikia
oj trochę drastyczne, a nie zniszczy się przez to? to dosyć delikatny materiał. robił ktoś tak może?

Gość pierwsza te rękawki
z tym materiałem może być ciężko cokolwiek zrobić :(

Gość mania garka
A ja będę miała mega krótką suknię ślubną, ale na drugi dzień. Wybrałam sobie dwie suknie, które spełniają moje oczekiwania - mam nadzieję, że wszystkim gościom również się spodobają ;-)