Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robicie bymieć piękne włosy

Co robicie by mieć piękne włosy?

Polecane posty

ja już stosowałam mase odżywek, szamponów, farby do włosów itp. ale myślę że problem leży w suszarce bo mam jakąś najzwyklejszą :/ ale już to zmieniłam z resztą szczotkę do włosów też ale teraz pytanie do was .... jakie firmy kosmetyków do włosów [ogólnie dostępnych] polecacie? reklamują teraz wella czy to dobra firma .... bo chyba tylko jej nie testowałam.

Gość mocny zdrowy włos to
genetyka wszystkiego kosmetykiem nie zdzialasz jednak te szeroko reklamowane w wiekszosci o kant tyłka rozbić 60% ceny to reklama w Aptekach poszukaj Dory tam jest cała gama do wszystkich rodzajów włosów cena szt ok 30 zł Pozatym zaskoczył mnie całkiem przypadkiem szampon z Biedronki ELLIS koszt 6-8 zł szt ale jak na ta cene całkiem całkiem byłam pozytywnie zaskoczona Ale jakie Ty masz włosy?

cienkie i bardzo łamliwe, myć musze co dwa dni bo się przetłuszczają myślisz że endokrynolog pomoże?

Gość vitalianka
może używaj szampno pokrzywowego? albo ziołowych?i jakiś dobrych odżywek.

Gość ryyhh
zamiast odżywki użyj spermy - super blask będzie po tym

Gość szampon Trzy ziola
rewela od moich nastoletnich czasow. chyba dlugo tego szamponu ie bylo w sprzedazy, ale ostatnio jak bylam w PL to zobaczylam w zwyklym kiosku. Wykupilam wszystkie butelki jakie mieli na stanie. W Makro niestety nie moglam dostac :( a poza tym zrezygnuj z suszarki. Ja mam dlugie wlosy i kazda fryzjerka pyta jak to mozliwe, ze nie mam rozdwojonych koncowek. Nie uzywam suszarki i tyle - oto sekret pieknych wlosow. Prostownica naprawde sporadycznie.