Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stosunek-przerywany zawiódł mn

niestety wpadłam

Polecane posty

Gość stosunek-przerywany zawiódł mn

okres spoznial mi sie 3 tygodnie, nawet jeden pelny stosunek, ostatnio test z krwi potwierdzil najgorsze przewidywania, mam 21 lat i studiuje zaocznie socjologie, boje sie ze nie skoncze mojej uczelni, na szczescie chlop w anglii siedzi i zarabia

Gość wanilijka
Gratulacje

No to i tak Twoja sytuacja nie jest taka tragiczna, studiujesz zaocznie, wiec powinnaś dać sobie rade, dziadkowie napewno pomogą i zostaną z dzieckiem w czasie weekendów. Z kasą też chyba nie bedzie tak źle, skoro tatuś pracuje:) Zobaczysz gdy urodzi sie dzidzia bedziesz najszczesliwszą mamusią na świecie:) 3mam kciuki za Ciebie i pozdrawiam

No to i tak Twoja sytuacja nie jest taka tragiczna, studiujesz zaocznie, wiec powinnaś dać sobie rade, dziadkowie napewno pomogą i zostaną z dzieckiem w czasie weekendów. Z kasą też chyba nie bedzie tak źle, skoro tatuś pracuje:) Zobaczysz gdy urodzi sie dzidzia bedziesz najszczesliwszą mamusią na świecie:) 3mam kciuki za Ciebie i pozdrawiam

Gość Jadowita_dziewica25
i nastepna ktora ameryke odkryla, ze po przerywanym sie wpada. Dobrze ci tak glupia suko.

Gość miut
I teraz zacznie się kolejny wysyp pseudociążowych panikarek na forum :O "Był we mnie raz, wyszedł, nie doszedł, czy jestem w ciąży?"

Gość paulinuchaaaaa
Dokładnie....a stosunek przerywany jak ktos wie jak sie stosuje to raczej nie wpada.Ja z powodzeniem 5 lat a jakoś w ciąże nie zaszłam.Poprostu chłopak popuścił i tyle.

Gość miut
Ja stosuję też przerywany i od prawie dwóch lat nie wpadliśmy. Zdarza się, ze chłopak powie "ale wiesz, cos tam w tobie zostalo", z tym że dla mnie ciąża nie byłaby tragedią i wiem, w co się "bawię" z taką antykoncepcją ;)