Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szanellle8

Odchudzam się.Dziś trzeci dzień.Powiedzcie czy dobrze

Polecane posty

Gość Szanellle8

Mam 168 cm wzrostu i ważę 57 kg, chce ważyc 53, czyli do zrzucenia jakies 4 kg. Niedziela -śniadanie: jajecznica z 2 jajek z papryką + kromka chleba wieloziarnistego -obiad: kotlet z piersi + 2 ogórki kiszone -kolacja: kanapka z rzodkiewką cienko masła+ mandarynka przez cały dzień 1,5 litra wody + 20min na hula hop Poniedziałek: sniadanie-2 kromki chleba z sałatą serem i papryką bez masła obiad- zupa grzybowa kolacja: jabłko, mandarynka, małe liczi to owoc wiecie;) przez cały dzień 1,5 litra wody + 2 godziny cwiczeń Dzisiaj: śniadanie: kanapka z szynką salatą papryką i czosnkiem + gorzka herbata Widze ze kreska na wadze zeszła mi już ciut ponizej 57 wiec chyba ok, jak myślicie?

Gość Szanellle8
up

Gość Szanellle8
cwicze w domu, nie mam jak uprawiac sportu na dworze bo snieg a mieszkam na wsi

Gość hmmm :)
hmmm w odchudzaniu nie chodzi o to zeby sie glodzic... Codziennie biegaj okolo godziny lub ten hula hop a najlepiej z rana na czczo poniewaz wtedy organizm lepiej spala tluszcz bo nie pobiera energi z kalori z jedzenia ale z tkanki tluszczowej :p Taki myk

Gość hmmm :)
hmmm w odchudzaniu nie chodzi o to zeby sie glodzic... Codziennie biegaj okolo godziny lub ten hula hop a najlepiej z rana na czczo poniewaz wtedy organizm lepiej spala tluszcz bo nie pobiera energi z kalori z jedzenia ale z tkanki tluszczowej :p Taki myk

moim zdaniem kiepsko, tzn moglabys bardziej udoskonalić dietę, tzn. jajecznica z dwóch jajek - nienajlepszy pomysł - żółtka jajek są kalotryczne, do tego smażone na śniadanie dla kogoś kto dba o dietę... cóż kotlet z piersi - niby ok, ale podejrzewam że także był smażony więc kiepsko - grillowany lub duszony na parze byłby mniej kaloryczny i zdrowszy masło - to jest dodatek z którego spokojnie w ogóle można zrezygnować albo chociażby zastąpić chudą margaryną light ser żółty - jedna z tzw. pułapek (niby takie nic, a jednak źródło tłuszczu i kalorii) zupa grzybowa - z pewnością zabielana śmietaną, to także nienajlepszy pomysł To sa takie szczegóły,a le kiedy je podsumowac robią się istotne. Poza tym radziłabym jeść Ci częściej ale malutko, rozdzielać sobie te porcje - 3 posiłki to troche mało dla kogoś kto się odchudza i ćwiczy.

Gość Szanellle8
tak ale wiesz nie popadajmy w paranoje żeby wszystko jesc light, bo pochłonełoby mi to kupe kasy i czasu na przygotowanie posiłków. jem obiad taki jaki jest w domu. wydaje mi się ze te 4kg to nawet przy samych cwiczeniach bym zrzuciła

Gość sadwerrerew
no niestety zle. po pierwsze osoby odchudzajace sie nie powinny jesc zóltek tylko biała. bo zółtka sa bardzo kaloryczne. wiec najlepiej na czas diety zrezygnuj z jajecznicy. poza tym ja bym ograniczyła do minimum tłuszcze. po co ci to masło na kanapce nawet cieniutko? ja jak sie odchudzam jem kanapki bez masła czy margaryny. ogranicz tłuszcze. teraz jak chudniejsz to spada ci woda. a wazne by ci spadały tłuszcze. ser zólty tez jets tłusty.

Gość sadwerrerew
nie nalezy kupowac rzeczy light bo w nich zamiast cukru sa słodziki a w słodzikach sama chemia. wiec podobno produkty light sa bardziej niezdrowe dla organizmu niz normalne. ogolnie zgadzam sie z szał ciałłłł. "Szanellle8 tak ale wiesz nie popadajmy w paranoje żeby wszystko jesc light, bo pochłonełoby mi to kupe kasy i czasu na przygotowanie posiłków. jem obiad taki jaki jest w domu. wydaje mi się ze te 4kg to nawet przy samych cwiczeniach bym zrzuciła" no to kuźwa po co pytasz jak wiesz lepiej? rób jak uwazasz, po prostu pytałas czy dobrze jesz jak chcesz schudnac to ci mowimy ze zle. albo chcesz schudnac albo nie i tyle. a smazone piersi z kurczaka ci w tym nie pomoga.

Gość Szanellle8
haha spokojnie bo ci zyłka pęknie. 4kg to dla mnie pikuś, nie musicie sie tak ekscytowac jak idioci:D

Gość sadwerrerew
nie ekscytuje sie:) myslalam ze szukasz pomocy ale jak widze nie warto ci pomagac grubasie:) bo jestes niemiła. a twoje odchudzanie takie ze hhehehehhehhehehhehehehe smieszna jestes. schudniesz moze i schudniesz ale ci wróci 8 kg. zobaczysz. bo ine potrafisz sie dochudzac. raz w zyciu chociaz dziecko u dietetyka było?:) zna sie na tym?:) papa grubasie. nie warto tu zagladac niemiła osoba!! :):):)

Gość jak mnie takie tematy
denerwuja. No naprawde. Odchudzasz sie to czy wszyscy musza o tym wiedziec?Niektore dziewcyzny traktuja odchudzanie jako powod do takiej dumy i podziwmu ze stroiny innych, jakby nic innego sie nie licyzlo. Odchudzasz sie to sie odchudzaj a nie ze piszesz o tym i dokladnie piszesz co jesz i kogo to obchodzi korczE? pelno tu ciagle tkaich durnych tematow "odchudzam, sie kto z mna" sratatatata...moze ejszcze pisz ile razy robisz stolec i jakiej wielkosci...i jak bardzo sie pocisz zebysmy wiedzieli czy dieta dziala

Gość Szanellle8
grabasie hahahaha tak tak takie ze mnie grubas ze ja pierdziele. może jeszcze otyłosc mam:D:D:D:D:D:D:D:D:D sama pewnie jestes gruba jak swinia i się chcesz dowrtosciowac na forum, zenada:D