Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The_Olcia

czy polecacie ten salon fryzjerski - www.effect-studio.com.pl

Polecane posty

cześć dziewczyny jak w temacie. Czy korzystałyście z usług tego salonu fryzjerskiego? On jest w Częstochowie na ulicy Kościelna 18. Miałam w drzwiach ich ulotkę no skusiłabym się bo mają nawet niezłą promocję.

Gość Lenka
Cześć wiem co to za salon mieszam nie daleko niego. Byłam tam i polecam. Bardzo fajna obsługa, miły kontakt. Ceny też nie są wygórowane. Idź nic nie tracisz:)

Gość Angiel
Korzystałam jakiś czas z ich usług i muszę przyznać, że bardzo dobrze się spisali :) Ja akurat nakładałam farbę. Kolor dobrze położony. ogólnie polecam.

Gość Asia.zzz
ja nie byłam ale koleżanka poszła, żeby się przekonać. ładnie jej wycieniowali włoski :) Też mam zamiar się wybrać:)

Gość Karolain
Ja również polecam ten salon fryzjerski. Jestem zadowolona z efektu końcowego. Polecam.

Gość Cześć od jakiegoś dłuższego
Cześć od jakiegoś dłuższego czasu chodziłam i szukałam odpowiedniego salony. Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedniego bo ciągle było albo za drogo albo niekompetentni pracownicy. Studio Effect odkryłam przypadkiem gdy przyszłam na umówioną wizytę od razu podeszli do mnie i moich włosów profesjonalnie. Pytali jakich szamponów używam, kiedy ile razy farbowałam włosy itp. Pełny profesjonalizm ceny też są przystępne. Z czystym sumieniem POLECAM!

Gość Ja polecam
Ja również polecam ten salon. Przystępne ceny, miła obsługa

Gość Fryzjerka sama potrafi
Fryzjerka sama potrafi dobrać fryzurkę i nie narzuca swojej woli. Osobiście polecam:)

Gość kogo polecacie
szczegolnie

Mi fajnie obcięli tam włosy i układają się rewelacyjnie. Włosy włosy miałam za łopatki obcięłam za ucho + ścięta na bok grzywka. Bardzo jestem zadowolona, w ogóle nie mam problemu z ich układaniem.

Gość Mirabeleczka
Ja już byłam w tym salonie kilka razy i nie zamierzam przestawać. Przede wszystkim pierwsze co rzuca się w oczy to zadbany salon. Tak jak napisała koleżanka fryzjerki są profesjonalne - służą dobrą radą. Mnie też pytali jak poszłam pierwszy raz jak pielęgnuje włosy. NAPRAWDĘ SALON GODNY POLECENIA !

Gość izabela388
hej dziewczyny ... ja niestety nie mam tak dobrego zdania jak wy o tym salonie... cena do usługi pozostawia wiele do życzenia , włosy po obcięciu się nie układają a kolor po 2tygodniach mi się wypłukał... atmosfera jest nie do zniesienia a kupując szampon z Londy na objętość dostałam uczulenia skóry i jak się okazało produkt nie posiadał terminu ważności jednym słowem wielki negatyw!!!

Gość lea 11
Ten salon to wielka pomyłka ,byłam tam i nie jestem zadowolona jak również dwie moje koleżanki ,nikomu nie polecam tego miejsca ten salon jest przereklamowany .....wykupiłam również kupon z grupona na paznokcie i również pomyłka

Gość Oleczka1989
to co się dzieje w tym salonie jest całkowitą porażką. Atmosfera jest nie do zniesienia, pan "szef" zachowuje się okropnie, fryzjerki są ciągle zagonione i obrażone, niemiłe dla klientów, ale co się dziwić, skoro szefunio leci na ilość, a nie jakość. Na usługę czeka się około godziny, bo na farbowanie umówione jest dwa razy tyle klientek ile jest fryzjerek. Farbowanie - bez komentarza, a obcięcie było zwieńczeniem tego koszmarnego dzieła. Poprosiłam i lekkie podcięcie,bo zapuszczam włosy i zostałam ślicznie wygryziona. ten "salon" to jakiś KOSZMAR!!!! NIKOMU NIE POLECAM

Gość beta.05
Witam! Ja mogę polecić. Na początku jak weszłam i zobaczyłam ilość ludzi, która jest obsługiwana jednocześnie (faktycznie dwa razy tyle osób, co fryzjerów), to zwątpiłam i miałam ochotę uciekać. Jednak jak zobaczyłam jak fryzjer Bartek obciął przede mną dziewczynę, to wiedziałam, że to jest to czego szukałam. Zupełnie zdałam się na jego rady (robiłam dekoloryzację, farbę i cięcie) i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam fryzjera Bartka (tyle że on nie obsługuje osób z groupona). Ale jak chcecie być zadowolone, to przecież lepiej trochę zainwestować, przecież włosy są wizytówką kobiety :)))

Gość rozczarowana_kompletnie
fryzjerce upadł grzebień z farba, podniosla i dalej go uzywala. Kobicie robili henne a stazystaa za jej glowa, ktora miala oparta o mujke myla tacki, szampony itp. Fryzjerka zajela myjke zeby zrobic henne i przez to 20 min musialam miec przetrzymana farbe - effect - porazka, Płacz i lament. Nie polecam. Szef lata i stresuje wszystkich. Ida na ilośc (grupony) a nie jakość !!! odradzam. A te wszystkie komplementy to chyba sami sobie pisali

Gość amanda7778
Nie zgodzę się z Tobą Maju że fryzjer Dawid ma super pojęcie byłam przez niego obsługiwana i powiem wam z czystym sercem że pomimo tylu pozytywnych komentarzy w jego kierunku jakie udało mi się przeczytać jestem straszliwie zawiedziona!!! To co mam na głowie jest nie do opisania , wstyd na ulicę wyjść włosy mi się w ogóle nie układają prosiłam o lekkie wycieniowanie bo miałam ich za dużo a co mi zostało?? to wygląda tak jak miała napad łysienia!! czubek wygryziony niemiłosiernie.... sterczą tak jakby piorun w szczypiorek strzelił nie umiem sobie z nimi dać rady a o kolorze już nie wspomnę prosiłam o ładny jasny blond (pasemka) z przodu wszystko ok... jak wróciłam do domu i zobaczyłam tył głowy to jedna wielka plama... musiałam iść do innego zakładu fryzjerskiego żeby mi to naprawili i zapłaciłam jeszcze raz tyle ile zapłaciłabym normalnie.!! co do samego zakładu szef jest niesamowicie nachalny zamiast się zrelaksować po ciężkim dniu pracy to po wyjściu czułam się tak jakbym biegła sprintem do Warszawy.... na półkach pełno kurzu , lustra zapryskane , szczotki całe we włosach a kosmetyki które dostałam bez daty ważności!!! Dziewczyny nie dajcie się nabrać na niską cenę tych całych gruponów , gruperów i innych portali bo naprawdę się nie opłaca lepiej iść do porządnego salonu , zapłacić troszeczkę więcej a wyjść zadowolonym i zrelaksowanym... Nie polecam tego studia nikomu!!!!!

Gość Teje
Niestety dałam się skusić na grupon i jestem bardzo zła. Zdecydowanie idą na ilość. Któraś klientka spóźniła się ponad godzinę - wcisnęli ją przede mnie i pomimo że byłam umówiona na konkretną godzinę musiałam czekać 40min, aż ktoś się mną zajmie. Kolor - wybrałam jasny rudy. Fryzjerka oczywiście nie doradziła, bo czasu szkoda. Gdy zapytałam o trochę ciemniejszy, to powiedziała, że ten to nie, bo wyjdzie wpadający w czerwień. Fajnie - tu się zgadzamy - czerwonego nie chcemy. Nie wiem, czy pomyliła farby, czy to przez to, że farbę miałam przetrzymaną na włosach (bo myjka zajęta była przez hennę)... Mam potwornie czerwone włosy. Ile to się nasłuchałam jeszcze tam, że to w tym świetle tak wygląda, że spłucze się i że ładnie wyglądam. No fajnie, ale nie jest to to, na co się zdecydowałam. Stanowczo odradzam - wszędzie pełno włosów, grzebień z podłogi - normalka i ogólny pośpiech... Żenujące...

Gość agata_olsztyn
Ja bardzo polecam effect studio. Trafiłam tam z polecenia koleżanki, na początku bałam się czytając opinie na tym forum na temat tego salonu ale teraz powiem jedno myśle że większośc tych nie pozytywnych opini wystawia konkurencja. Ja byłam w sobote na koloryzacji i upięciu i jestem bardzo zadowolona. Kolor i cięcie robił mi młody przystojny fryzjer o imieniu Bartek a upięcie Sylwia i obie te osoby moge polecic z czystym sumieniem. Kolor bardzo dobrze dobrany i położony a upięcie zrobiło na weselu furorę! i dlatego piszę, by innym ten salon polecic. W salonie czysto i przyjemnie, dobre kosmetyki a cena też bardzo dobra za upięcie, cięcie i kolor zapłaciłam 130zł gdzie u innej fryzjerki płaciłam ponad 200zł Polecam a obsłudze salonu bardzo dziękuje i napewno jeszcze wróce nie jeden raz!

Gość Teje
Analogicznie można stwierdzić, że większość pozytywnych komentarzy wystawiają sami pracownicy... W Effect Studio byłam z koleżanką - ona robiła sobie pasemka i się obcinała. I tutaj przyznam, że trafiła w dobre ręce, bo jej fryzura mi się podoba, więc może jest tam ktoś, kto zna się na rzeczy. Mnie farbowała dziewczyna w okularach, która po prostu spartoliła robotę. Jak się na następny dzień okazało - pomyliła farbę, a szef usilnie wmawiał mi, że to prawie taki sam kolor, więc nie wiadomo o co robię aferę... Nie wiem też na jakich farbach pracują, bo od farbowania minął tydzień, a ciągle podczas mycia włosów woda jest lekko zabarwiona. Nie wspominając o tym, że bliżej skóry kolor jest ciągle tak samo mocno czerwony jak na początku, natomiast już te 10cm dalej od skóry przechodzi nagle w rudy - tak, że nie mogę chodzić w rozpuszczonych włosach. Na szczęście już jutro idę do mojego ulubionego fryzjera na wielkie poprawki po nieudolnej fryzjerce z Effect Studio.

Gość osoba towarzysząca ;)
hej wszystkim :) byłam tam dzisiaj pierwszy raz z moją przyjaciółką jako osoba towarzysząca, przyjaciółka robiła pasemka i paznokcie, efekt - wg mnie fryzura i paznokcie bardzo fajne i bardzo dobrze wykonane . Bardzo miła atmosfera i miła obsługa - dzięki której się nie zanudziłam :), a że siedziałam tam dosyć długo to mogłam sobie pooglądać efekty innych klientek i klientów - którym mogłam tylko pozazdrościć tak pięknych fryzur i kolorków. Podsumowując ja polecam w 100 % ale uważam że każdy sam powinien spróbować i wyrobić sobie zdanie o tym salonie :))

Gość klientka_z_groupona
Byłam w Effect Studio w tą sobotę na koloryzacji i obcięciu oraz manicure. Kolor i obcięcie robił mi ich nowy fryzjer o imieniu Bartek. Jest bardzo miły i naprawdę doskonale zna się na tym co robi, kolor przez niego dobrany naprawdę mnie odmienił i to w pozytywnym znaczeniu. Jeśli chodzi o obcięcie tez jestem bardzo zadowolona i na pewno wróce by raz jeszcze skorzystać z jego usług bo warto. Jeśli chodzi o paznokcie tez jestem bardzo zadowolona a do tego te ceny po prostu rewelacja u poprzedniej kosmetyczki płaciłam za to dwa razy więcej. Polecam ten salon i wróce tam napewno bo warto a co jest dla mnie ważnym czynnikiem pracują naprawdę na kosmetykach z górnej półki. Gdyby ten salon był w centrum na pewno było by tam jeszcze więcej ludzi. No i będąc w sobotę miałam jeszcze okazje spotkać w tym salonie aktorkę telewizyjną Teresę Dzielską która gra Kaje w Barwach Szczęścia i podobnie jak ja tez tam robiła kolor . Polecam Effect studio bo warto a Bartkowi chce podziękować w swoim imieniu i mojego chłopaka bo naprawdę zdziałał cuda

Gość Wiktoria 899075
Moja przygoda ze Studiem Effect zaczęła się we wtorek i z tym dniem skończyła... Na stronie internetowej zapewniają że używają farb z Loreala co jest czystym kłamstwem o czym dowiedziałam się na końcu usługi po zapłacie za nią 180zł!! Poprosiłam aby jeszcze raz pokazali mi paletę kolorów farb jaką miałam robioną i co się okazało że to nie był żaden Loreal tylko jakiś echos line a płaciłam za Loreala!! Nikt nie potrafił mi wyjaśnić dlaczego nie zostałam obsłużona marką za którą zapłaciłam a kiedy poprosiłam o zwrócenie części kosztów Szef wpadł w dziki szał , zaczął nade mną skakać i wygadywać rzeczy których w ogóle nie zrozumiałam!!Po pewnym czasie podarowałam sobie z tym Panem dyskusje i wyszłam oburzona z salonu.To jeszcze nie koniec mojej historii...Kiedy wróciłam do domu to mi wszystkie złości przeszły bo kolor mi się podobał jak i strzyżenia ale tylko do pierwszego mycia!!Farba się wypłukuje tak jakbym miała kładzioną szamponetke masakra... Mam długie i gęste włosy prosiłam o fajne ich wycieniowanie żeby były lżejsze a to co teraz mam to nadaję się tylko na mokry żel bo sterczą we wszystkie strony nie da się ich w żaden sposób wygładzić nie wiem co się stało nigdy nie miałam takiego problemu!! Jestem strasznie zawiedziona i z koloru i ze strzyżenia chyba będę musiała odwiedzić niedługo mojego starego fryzjera żeby coś z tym zrobił bo nie da się na to patrzeć! Czarna rozpacz , a że byłam we wtorek i mają teraz promocje męskie strzyżenie za 7zł to zabrałam ze sobą męża i syna... ich fryzury również biją wszystkie na głowę... Mąż ma jakąś wygryzioną dziurę z tyłu głowy a z syna długiego gęstego irokeza została mysia kitka jakaś żenada!! Fryzjerzy tam pracujący nie mają o swoim fachu zielonego pojęcia!! Mój mąż wraz z synem i ze mną na czele nigdy nasze nogi nie staną w tym salonie!! Strata czasu , nerwów i pieniędzy!! Nie polecam

Ja byłam dziś w salonie Effect z grouponem i jestem naprawdę bardzo zadowolona :) Fryzjer Bartek pomógł wybrać dla mnie farbę,ponieważ niezbyt byłam zdecydowana,bardzo sympatyczna fryzjerka mi ją nałożyła,umyła głowę.Pan Bartek doradził w doborze fryzury-którą doskonale wykonał. W 100% zadowolona,polecam i pomimo mega promocji,gdyż za całą usługę czyli koloryzacja - strzyżenie - modelowanie zapłaciłam 49 zł jestem naprawdę ZADOWOLONA- choć przyznam,ze przeszło mi przez głowę,ze za taką kasę mogę nie być. Z czystym sumieniem polecam,wrócę tam nawet bez promocji :)

Jeżeli chodzi o grupon to powinno się dostać poza manicurem i zabiegiem parafinowym jeszcze zabieg spa na dłonie (tak napisane jest na kuponie i to samo napisane jest na kuponach wydawanych przez salon jeżeli ktoś wykupił pakiet kilku usług.) Byłam tak dwa razy, za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona mimo, iż nie zrobiono mi zabiegu spa. PO drugiej wizycie jestem bardzo niezadowolona. Manicure został zrobiony bardzo niedokładnie i na chybcika, bo dziewczyna, która go wykonywała spieszyła się, żeby zrobić makijaż innej klientce, która już czekała oraz manicure innej pracownicy salonu. Na moją uwagę, iż zakupiony przeze mnie pakiet zawiera też pakiet spa, powiedziała że jest to spa albo parafinowy do wyboru. A przecież na kuponie pisze wyraźnie "i" a nie "lub" albo "do wyboru".

Gość en
Oprócz chłopaków, którzy nota bene już tam nie pracują, nie było i nie ma tam nikogo, kto miałby fach w ręku. Przeciętny salonik fryzjerski! Szef salonu - nachalny i stresujący.

Gość gość
Ja takze odradzam!! Miesiac temu bylam na koloryzacji tragedia. Kolor sie nie trzyma a zaplacilam 220zl. Wlosy obciete szabko bez polotu. Zdecydowanie nie polecam. Bylam u Daniela. Wiem ze Pan Pawel sam zachwala salon na stronach www wiec jesli dostane negatywna opinie to wiecie kto. Komu innemu tak zalezy... Podsumowujac drogo bez polotu i slabe farby

Gość NIE POLECAm
Zdecydowanie NIE POLECAM. strasznie sie zawiodłam na tym salonie. Obsługa jako tako ale jak tu wyżej panie napisaly- wszystko szybko na ilość nie na jakość. Ponadto, z okazji dnia mamy dostałam smsa o jakiejś promocji. Zapisałam na nią swoją mamę, powiedziałam że prześle pieniądze na konto i prosze nie informować moją mamę o nazwisku "X" o cenie tego zabiegu. Recepcjoniska powiedziała dobrze dobrze, już zaraz zapisze wszystko w komputerze, płatność przez przelew, dziękujemy" Miało być sprawnie fachowo i porządnie. Ponadto "gratis darmowe badanie cery" Nie było ani badania cery, a co najważniejsze, moja mama zeszła na dół po płaszcz a recepcjoniska kazała jej zapłacić pieniądze za ten zabieg. Zatem zapłaciłam PODWÓJNĄ SUMĘ PIENIEDZY. Odrazu po tej informacji zadzwoniłam do tego "salonu" i grzecznie poprosiłam o przelanie na konto pieniedzy które były zapłacone dwa razy (przelew+osobisnie mama) Taki to moja mama miała prezent na dzien matki :/ Obsługa dość że się nie spisała to jeszcze nie wywiązała z naszej umowy. Mama była niezadowolona z zabiegu bo jak to powiedziała "na odpiernicz zrobione" TERAZ CZEKAM 3 MIESIĄC NA PRZESŁANIE NALEŻNEJ MI KWOTY PIENIEDZY. dzwoniłam do nich z 10 razy. Za każdym razem udają że nie wiedzą o co chodzi.....

Gość NIE POLECAm2
.....a za ostatnim razem, pani z recepcji uznała że szef już mi dawno temu przelał pieniądze na konto. Powiedziałam że nie zostały dostarczone z powrotem. Dziwne.... szef powiedział że przesłał należną sumę pieniędzy, hm... miesiąc chyba żaden przelew nie idzie? W każdy m razie jest to ZŁODZIEJSTWO. szef miał jeszcze do mnie dzwonić, podałam numer telefonu, mija następny miesiac i nic. Ani przelewu ani nie dzwoni telefon. Po prostu złodzieje i tyle :) Brawo dla pana "szefa" że tak sobie spierdzielił opinie za przez brak uczciwości. Jeszcze raz zdecydowanie

KOSZMAR> NIE POLECAM Z Groupona kupiłam sobie zabieg za 89 zł na peeling kawitacyjny albo mikrodermobrazje diamentową. (3 razy obojetnie który za 89zł) kazdy spróbowałam. Kosmetyczka miała robić zabieg na oczyszczona skóre twarzy. Pierwszym krokiem na ten zabieg powinna być oczyszczona twarz. Owszem, pani zamoczyła wacik w tonikuwytarła mi twarz tylko że dość ze nieporzadnie tzn przejechała szybko strefe T (przyszłam po zajęciach z uczelni od razu do tego salonu effect studio i miałam na sobie i podkład i róż i bronzer) PO ZABIEGU MIAŁAM 2x WIĘCEJ PRYSZCZY NIZ PRZED zabiegiem !!!! Podejrzewam że albo to była wina dokładnego, profesjonalnego oczyszczenia, albo brudnej nie oczyszczonej głowicy urządzenia. Kolezance dałam 2 inne zabiegi aby sobie poszła na nie bo ja juz wiadomo-nie chcialam tam isc. Ona powiedziala ze kiedys miala miktrodermobrazje i było jej po niej dobrze. Lecz tak samo jak w moim przypadku, spierdzielili jej twarz. KOSZMAR.