Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytank na śniadanko

Testy alergiczne w Krakowie

Polecane posty

Gość pytank na śniadanko

Witam Drogie mamy z Krakowa, nie orientujecie się może gdzie w Krakowie można zrobić testy alergiczne (dla dziecka)??

Gość dziunia45
Czesc:) nie jestem z krakowa ale tam robilam testy alergiczne mojemu dziecku Kosztuja 150zl plus wizyta 100zl Za galeria Kazimierz jest taki budynek i tam gabinety lekarskie Musisz sobie podejsc i zapisac sie Ja niestety juz nie mam numeru Alergolog nazywa sie Zygmunt Nowacki

Gość pytank na śniadanko
Dziękuję bardzo. Chociaż wolałabym nie prywatnie :)

Gość dziunia45
moze da sie tam dostac na skierowanie Ja potrzebowalam pilnie wiec nawet nie pytalam Powodzenia

Gość właśnie dodzwonilam się
do Specjalistycznego Centrum Leczenia Dzieci i Młodzieży przy al.Pokoju 2a. Córka była tam w zeszłym roku u alergologa, czekałyśmy na wizytę 3 tyg. A dzisiaj dowiedziałam się, że najbliższy wolny termin na czerwiec. Ale można płatną wizytę. I będzie wcześniej. Jak wywalę 80 zeta, to będzie na 1 lutego. Masakra. No i idziemy prywatnie. Służba zdrowia już dawno jest prywatna...

Gość zelass
Mnie testy alergiczne przeprowadzali w gabinecie 3 Miary ( www.suplementyzdrowia.com.pl). Także może do nich się umów na wizytę. Diagnozują alergię, ale też zajmują się leczeniem. Poza tym diagnozują grzybice, czy boreliozę. Oferta jest kompleksowa, a najważniejsze, że mają bardzo dokładny i nie inwazyjny niemiecki sprzęt klasy II A. (Ondamed i aparat Mora).

Gość gość
A podczas jesieni się jee robi??