Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o fb

mam pytanie dotyczące facebook'a

Polecane posty

Gość pytanie o fb

hej czy jest tam gdzieś opcja wysłania pytania do 'żywego człowieka'? bo ja już szukam pół godziny i niestety nie znalazłam:O a to ich centrum pomocy akurat w żaden sposób nie odpowiada na moje pytanie:O będe wdzięczna za odpowiedź;)

Gość pytanie o fb
no wspomóżcie, bo nerwicy dostanę 😭 albo i kurwicy😭:O:(

Gość maturks4
Na nerwy można się leczyć (niekiedy nawet trzeba). A do "normalnych" ludzi nie należy zwracać się Od "hej", jak do krowy na pastwisku. Częściej z tą rogacizną gadasz, że nie znasz podstawowych ludzkich zasad?

Gość pytanie o fb
ah... dziękuję za odp... miałam nadzieję... na nk można wysłać maila... normalnie ;) a to może Wy wiecie co da się z tym zrobić:P kiedy ktoś wysłał do mnie zaproszenie, a ja nacisnęłam, że nie chcę go mieć w znajomych,a później dodatkowo, że tej osoby 'nie znam' (😭:O) i na dodatek nie mam już możliwości zrobić 'cofnij', to jak mogę to 'odwrócić'? nie mam jej na liście osób zablokowanych i nie mogę jej znaleźć w wyszukiwarce,nie widze też jej wypowiedzi, choć inni je widzą

Gość pytanie o fb
maturks- weź się wypchaj i wytapetuj z tą swoją pseudointelektualną gadką a przede wszystkim dokształć się w zakresie komunikacji- powitanie 'hej' na forach jest powszechną, dopuszczalną I AKCEPTOWANĄ FORMĄ POWITANIA zanim następnym razem zechcesz zabłysnąć, to swoje 'złote myśli' skonfrontuj z rzeczywistością i zaczerpnij 'nowości' z literatury fachowej

Gość a nie przyszlo Ci na maila
zawiadomienie, ze taka i taka osoba wyslala Ci zaproszenie do listy znajomych? Wtedy w mailu mozesz kliknac w profil tej osoby i stamtad wejsc, dodac do znajomych i wyjasnic sytuacje :)

Gość sdfghjklderftgh
byc moze w emailu a jak nie to kazdy komputer ma hostorie wszystkiego wiec mozesz to latwo znalezc jak pamietasz date

Gość pytanie o fb
no włąśnie problem w tym, że nie mam już tego maila... nie mam już tego zaproszenia nawet w 'ukrytych', bo wszystko usunełam :O widze, że już nie da się nic z tym zrobić chyba... hyh....

Gość sdfghjklderftgh
w historii komputera kotku -wszystko jest zapisane kazda wizytowana strona kazdy klawisz-bez problemy

a w koszu go nie ma? Spróbuj jeszcze w pasku adresu wpisać imie albo nazwisko tej osoby, jeżeli wchodziłaś na profil to wyszukiwarka powinna pamietac historie

Gość pytanie o fb
historia niestety wyświetla tylko aktualny stan danej strony... ale dzięki za pomysł :)

Gość pytanie o fb
problem polega na tym, że ja tej osoby nie mogę już znaleźć- koleżanka swobodnie może wejść na profil, a kiedy podsyła mi bezpośredniego linka, to u mnie wyświetla, że nie znaleziono takiej strony być może ta osoba też mnie zablokowała... w odwecie ;) jeszcze raz dziękuje Wam za chec pomocy :)🌻

a ktos ze znajomych ma tą osobę w znajomych? Może koleżanka zły link podsyła? W informacjach czy tam info powinien byc adres profilu poprawny, bo ten z paska jak na profilu sie jest to taki dziwnie długi zwykle :P