Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam_Malysz

Ile kosztowal nowy maluch w 2000 roku ?

Polecane posty

to nie musi byc 2000 rok :) Tak orientacyjnie tylko a zakres 95-00 , taki mnie interesuje ;) ale szkoda ze nie wwiesz ile dal bo ciekawy jestem :(

Gość gość
12.5k

Gość gość
14 000 najbogatsza wersja SX

Gość gość
Fiat 126p EL sprzedawany był w trzech wersjach wyposażenia: I pakiet podstawowy: - brak dmuchawy - brak tylnej szyby ogrzewanej - brak prawego lusterka - brak bocznych szyb uchylnych - tapicerka skajowa. II pakiet: - dmuchawa - szyba ogrzewana - tapicerka skajowa - brak bocznych szyb uchylnych III pakiet: - dmuchawa - szyba ogrzewana - tylne boczne szyby uchylane* - tapicerka materiałowa - prawe lusterko drzwiowe - przednia szyba klejona * - za dopłatą Za dopłatą montowano fotele „Intergroclin

Gość marcin785
11500 pamietam w 2000 roku

Gość gość
To drogo! Jak na tamte czasy!!!

Gość gość
Była wersja kabriolet u nas w bloku koleś miał. Rarytas :D

Gość gość
Nie było żadnego kabrioleta, chyba że sam sobie ktoś zrobił.

Gość gość
Maluch to koszmar mojego dzieciństwa. Pierwszego pryszcza ojciec kupił w 86 roku kiedy miałem 3 lata. Męczył go do 93 roku kiedy to sprzedał zielonego gruza i kupił... znowu malucha, tym razem czerwonego i też nówkę z polmozbytu. Nienawidzę tych samochodów i nigdy zdania o nich nie zmienię. Dla mnie to żaden klasyk a po prostu wyrób samochodopodobny. Ciasno, w środku materiały okropnie śmierdziały zwłaszcza w lato, silnik tak głośny że już po 3 minutach głowa boli od tego hałasu. W 95 przesiedliśmy się do Poloneza Caro i to było naprawdę coś, skok był przeolbrzymi. Między poldkiem a mercedesem nie ma takiej przepaści jak między maluchem a polonezem. Złom do kwadratu.

Gość gość
Była mała seria kabrioletów w końcówce produkcji. Naprawdę rzadkość.

Gość gość
Sprawdziłem jeszcze na wiki, mylę się odnośnie końca produkcji bo była produkowana w latach 91-95 126p cabrio, podają że jeden z dwóch seryjnych maluchów kabrioletów, zrobiono ich 507 z czego 400 na eksport, poszukam coś o drugim seryjnym. Nie wiem który miał sąsiad.