Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsdsgsfjghsd

:((

Polecane posty

Gość xsdsgsfjghsd

Znowu oblałam prawo jazdy już 4 raz.. Kurde jestem taka zdenerwowana i zła na siebie że nie potrafię tego zdać :(

Gość xsdsgsfjghsd
A tym razem miałam nadzieje że bedzie ok że mi sie nie tyle co uda tylko żę to zrobię .. Jednak jak zwykle spaprałam ehh...

Gość xsdsgsfjghsd
Powiem ci tak tyle co jeździłam na placu i wogóle z instruktorem wychodziło mi a tu nagle najechałam na linie i nie pozwolił mi poprawiac :( Po 10 minutach juz wracałam do domu...

Gość xsdsgsfjghsd
Jestem zła na siebie bo pewnie nigdy nie zdobędę tego prawa jazdy ... Niestety taka jest prawda jestem beznadziejna :/

na egzaminie dochodzi stres przez co popelniasz glupie bledy jezeli bedziesz wiecej cwiczyc, bedziesz automatycznie wykonywac pewne czynnosci i tym samym na egzaminie bedziesz czula sie pewniej ale jak siadziesz i zaczniesz narzekac to mozesz od razu siegnac po katalog z rowerami

Gość xsdsgsfjghsd
Wiem własnie tak zaczełam sie denerwować ze pomyliłam światła drogowe z mijania bo własnie to komputer mi wylosował. Tylko dzień wczesniej cwiczyłam 2 godziny łuk i wychodziło mi nie powiem że zawsze bylo perekcyjnie ale było na tyle dobrze ze mogłam zrobić go na Egzaminie

Gość xsdsgsfjghsd
Tak właśnie sobie pomyślałam że może by coś tak łyknąć ale jakoś nie zrobiłam tego ... I tak wiem że lepszymi kierowcami są mężczyźni oni są do tego stworzeni A ja nie nadaje sie do tego i wiem że jestem kiepska tylko zależy mi żeby tylko to zdać chciałabym mieć tylko ten papierek który upoważnia mnie do jeżdzenia autem:)

Gość xsdsgsfjghsd
Sosss czyli nie masz prawka? Ja też tak myslałam ze może by tak jeżdzić ale jednak strach przed tym że policja jakby mnie złapała czy coś ... :)

Wykup sobie dodatkowe jazdy i ćwicz. Ja też się denerwowałam bardzo,ale jakoś udało mi się zdać za pierwszym razem ,do dziś nie wiem jak bo siedziałam za kierownicą i się cała trzęsłam ze strachu :-o

kobiety jezdza bardziej asekuracyjnie i powoduja mniej powaznych wypadkow (oczywiscie nie wszystkie :) ) wiec sie nie zrazaj. Jezeli prawko chcesz robic tylko dla "papierka" to sobie odpusc i wroc do katalogu z rowerami z bania to byl zart

Gość xsdsgsfjghsd
No własnie godziny wykupione były także już duzo wczesniej . Na 30 godzinach sie nie skoczyło. Ale popatrz zalezy mi tak dla papierka bo czułabym sie także pewniej za kierownica, gdybym chciala w każdej chwili brałabym kluczyki i jechała tam gdzie chce .

Gość xsdsgsfjghsd
Ja wiem że zdawali wiecej razy. Że może są tacy co jeżdza gorzej ale ja nie chce sie wychwalać ani nic po prostu to też są pieniądze i wogóle . A jak już zaczełam robić prawo jazdy to pasuje też skonczyć .

porpos kogos z rodziny albo znajomego zeby poswiecil Ci troche czasu i pocwicz przynajmniej manewry, nie musisz placic za kolejne godziny z instruktorem

jazde opanowałem juz do perfekcji tylko ze swoim samochodem : ) jak np ide na egzamin to wgl inne gabaryty sa i czucie sprzegła itp : ) mistrz kierownicy i intelektu

Gość xsdsgsfjghsd
tylko wiesz martwie sie bo my mamy inne auto to też troche inaczej bedzie trzeba na placu manewrować. Rodzina owszem mi pomoże nie mówię że nie . Tylko najgorsze dla mnie jest przyjscie dnia egzaminu i ja wtedy nie mogę spać A jak już jestem tam to nogi mam jak z waty ...

Gość ewella2
Np. w Wawie zdanie za pierwszym razem prawka graniczy z cudem. Tutaj każdy jest przyzwyczajony , że zda dopiero za 2 razem w najlepszym wypadku bo zwykle to ok 4 a nawet 7 razy.

najlepiej nauczcie sie jezdzic jednym autem, w jedna strone i o jednej porze dnia

Gość xsdsgsfjghsd
Powiem wam tak fajne super uczucie gdy możesz sobie pojechać autem tam gdzie tylko zapragniesz. A narazie muszę siedzieć myslałam że może zacznę jezdzić autem rodziców zanim nie uzbierałabym na coś dla mnie .:)

Gość xsdsgsfjghsd
Wiem coś wymyśle. Miałam sobie kupić tabletki na nerwy żebym sie tak nie stresowała tylko obawiałabym sie tej ospałości całej

popros egzaminatora zeby Cie chwycil za kolano to sie nie bedziesz stresowac

Gość xsdsgsfjghsd
Ja bym pewnie że mogła pocwiczyć zawsze tylko gdyby mi ktoś uzyczył auta po drugie mam dosyć już płacić temu mojemu instruktorowi bo widać ze ciągle mi mówi co innego ty skręc tyle tu za mało to za mało chcialabym sama pomyślec i dojsc do tego a nie że on ciągle na mnie sie wydzierał

Gość xsdsgsfjghsd
A Uno to fajne auto tylko dopóki nie mam prawka nie mam też i auta :(

Gość xsdsgsfjghsd
ja ci powiem 1- nie zapiełam pasów 2-wjechałam na linie podwójną ciągłą 3-nie ustąpiłam pierszeństwa 4-najechalam na linię jak bylam na łuku Jestem jakas inna chyba;/

Gość xsdsgsfjghsd
Moja koleżanka za 3 razem nie zdała bo nie włączyla wogóle świateł. Ale popatrz ty już mozesz sobie jeździć a myslałam że może w końcu skończę z Mks ehh

Gość ja tez walcze o prawko ;)
Autorko nie poddawaj się, na pewno za bardzo się tym przejmujesz i stresujesz. Wiem coś o tym bo sama przeżywam tortury przed każdym egzaminem. Wczoraj oblałam 3 raz ;/ 1 - wymuszenie pierwszeństwa (w godzinach szczytu) 2 - łuk (to mnie podłamało bardzo) 3 - wczoraj jeździłam już bardzo długo, na karcie zostało mi kilka punktów do "odhaczenia", ale na takim jednym głupim skrzyżowaniu, przed STOPEM pod górkę nie zmieniłam biegu przy ruszaniu (z 3 to nie jest możliwe ;p ) i po egzaminie. Takiej głupoty to nawet na pierwszej godzinie jazdy nie odwaliłam Ja bardzo to przeżywam, jeżdżę dobrze, ale boję się, że przez ten stres długo będę zdawała. Wczoraj byłam już tak blisko, a teraz wszystko od nowa... Ale damy radę prawda;) Autorko w jakim mieście zdajesz?